- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Légies iPhone halvány színei
- iOS alkalmazások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
válasz
Tigerclaw #26 üzenetére
Attól mert valami hasznos nem lesz tőle Smart eszköz. Van szagelszívónk, ami a főzőlappal bekacsol, majd lekapcsol magától nem nyúlok hozzá. Ettől okos? Nem! Egyáltalán nem tekintek erre mint okos eszközként. Egy okos eszközt beállítani vezérelni lehet nem kell neten legyen, de legalább lokálisan (ZigBee, Z-Wave, stb.), ezt értem kommunikálás alatt.
Ha a lészűrődet beállítod, hogy X érték felett kapcsoljon be/ki vagy időzíted stb. akkor az igen is okos eszköz, és elég hasznos.
-
-
válasz
Tigerclaw #12 üzenetére
Ha az ember asztmás, allergiás, akkor azért jól tud jönni egy porszívózás úgy hogy az ember nincs jelen
Porszívózáskor ugyanis felkavarodik a légkör rendesen.
Nagy a boldogság mióta van egy Neato a lakásban. Néha elakad a rohadék, meg kicsit agresszor (elég régi modell, használtan vettem) így koptatja a dolgokat aminek neki megy, de nekem megéri így is. -
törölt tag
Cimboram roombaja is okos, es nagyjabol abban kimerul a menozese, hogy mutogatja az appban, hogy milyen teruletet jart be aznap a porszivo, es hogy mennyire hasonlit a lakas alaprajzahoz.. arra persze nem tudott valaszolni, hogy neki miert fontos naponta megneznie a lakasa alaprajzat, de ha neki ez a letszukseglet, akkor ki vagyok en, hogy ebben megakadalyozza..
Meg bosszantja neha, hogy amikor benn van a cegnel es meetingel, pont akkor szokott csipogni a robot az appon keresztul, hogy elakadt. (pre-covid idoben). Szoval abszolut rendkivul fontos funkciokat tud az eszkoz a netre csatlakoztatva..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest