- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigerclaw
nagyúr
Sajna nem 750ti van, hanem GTX-460 (768MB-os), de azt nem akartam a 750ti-re cserélni, csak valami ahhoz hasonló "utódkártyára", akár NV, akár AMD. Szóval kellene valami friss DX12-es kártya ami jóval erősebb mint a jelenlegi 460-as, keveset fogyaszt és persze olcsó is. Nem sürgős, csak idén mintha mindkét cég megfeledkezett volna a casual gamerekről. (igaz lassan az IGP-k veszik át a belépőszegmenset, de CPU-t nem akarok cserélni)
-
Tigerclaw
nagyúr
Már olyan rég nem követem komolyabban a GPU-VGA piacot, hogy nekem ez a sok info már nem mond sokat. Ezek közül lesz olyan, ami az olcsóbb Nvidia Maxwell kártyák (pl. 750ti) fogyasztás/teljesítmény mutatójával rendelkezik? (persze teljesítményben már erősebbre gondolok, mert a 750ti nem épp mai és ha jól tudom utódja még nincs az Nvidiánál sem)
Szóval ha kellene egy belépő-középkategóriás kártya, alacsony fogyasztással, (akár passzív vagy passzív közeli hűtési igénnyel), akkor az AMD tud valamit ajánlani az új kártyái közül?
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest