- One mobilszolgáltatások
- Párizsi ősz, új Huawei órák
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
úgy tűnik az írásaidból, hogy a FD felé valamiért pikkelsz
Mondjuk 30k körül nem hiszem, hogy megvettem volna ezt a sharkoon házat... Volt anno nekem is sharkoon házam.. nem volt mondjuk bajom vele (igaz, az nagyon belépő kategóriás volt).
Nekem mondjuk define R5ösöm van, szeretem (bár tavaly fogtam ki egyet 20kért használtan az aprón, de kb. mindene megvolt és karc se volt rajta), a zajcsillapítása szerintem hasznos, és ér valamit ... (4db merevlemez van a gépen belül, hallható a különbség ezen gépház és a korábbi zajcsillapítás nélküli ház között... akkor is hallani ha csak az elejét nyitom ki, hogy "hangosabb" lesz tőle)...
Kimondottan kedvelem, hogy nem plexi és más "csili-villi" ... nem is látszana lent van a földön a fal mellett...
Somatom:
de retro ház, vagy 10-15 éve voltak ilyenek sokfelé... kis nokia design
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Spórolós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Energiaital topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gamepad
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen notebookot vegyek?
- Párizsi ősz, új Huawei órák
- További aktív témák...
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo FMC RC2 drón új állapotban
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo RC2 drón 6 akkumulátorral - Garancia, Care Refresh
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - Garancia, Care Refresh
- DJI Mavic 3 Fly More Combo RC Pro drón szett - 4/3" Hasselblad + 7x-es zoom kamera
- Asus ROG Strix Flare II Animate Gamer Billentyűzet - Magyar kiosztás
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest