- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
otyik123
csendes tag
válasz
Sir Gunar #56 üzenetére
Sajna most már nem tudom kipróbálni: este kislányomnál ismét elsötétült az óra képernyője, és még a 15mp-es gomb nyomvatartás sem tudja újraindítani - ez az óra is 3 napig bírta mint az első
Az első órát még karácsonyra kapta kislányom, az is ugyanezt a hibát produkálta a 3. nap végén - visszavittem a T-mobil ügyfélszolgálathoz, ők elküldték a szervíznek, majd 3 hét elteltével kaptam csak egy teljesen új órát, mivel nem tudták megjavítani (valószínűleg azért kellett 3 hetet várni mert az órát Bulgáriában fejlesztették, oda kellett elküldeni)
Ja és piros-sárga óra produkálta ezeket a hibákat... Holnap ismét megyek vissza az ügyfélszolgálathoz és most már megmondom nekik hogy a piros-sárga helyett egy kék-zöld típust adjanak (eredetileg is ilyet szerettem volna venni, de karácsony előtt nem volt, amikor új árut kaptak akkor is csak piros-sárga óra érkezett...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ha egy gyerekeknek szánt okosórában van SIM és 3G, akkor abból egyenesen következik, hogy videohívásra is alkalmas. Plusz még egy csomó egyéb dologra.
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest