- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Krikszkraksz? Nem, X Max!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Slack
tag
Igazából se nem előny, se nem hátrány. A systemd váltotta le a nagyon sokáig használt init -et.
Amiért nem szokták szeretni:
-Az init eléggé jól működött, sokan nem érezték szükségesnek a cserét.
-Állítólag bug -os. (Nekem nem volt még vele gondom, de elhiszem, hogy mások belefuthattak problémákba.)
-Túl sok funkciót építettek bele, ez pedig ellentmond a klasszikus Unix filozófiának. (Személy szerint nem értem minek a systemd timer, ha egyszer ott a cron...)Ha laikus vagy a kérdésben, akkor szerintem neked kb. mindegy, nem fogod észrevenni a különbséget egy systemd -s és egy init -es rendszer között. (Ha Linux szervereket üzemeltetnél, akkor lehet meggyűlne a bajod a systemd -vel, de desktop felhasználók számára nincs sok különbség.)
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4659, 100% Akksi
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z490 i5 11400 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 TI 8GB ZALMAN Z1 PLUS Adata 600W
- AKCIÓ! MSI Gaming Cyborg A15 FHD Gamer notebook - R5 240 16GB DDR5 512GB SSD RTX 5050 8GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest