Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
ubyegon2 #102 üzenetére
A baj nem azzal van, hogy neked nem tetszik, hanem hogy értetlenkedés köntösébe bújva kötözködsz, megkérdőjelezed a használhatóságát mások számára is. Mondom, nem akarom az MX-et védeni, nem is használom. Nekem elvből is szimpatikus, amit csinálnak, úgyhogy támogatom, de nem használom. Nem képmutatás, de nekem visszalépés lenne egy full extrás DE-s mainstream disztró. Magamnak sokkal jobbat faragok. De aki mondjuk Windowsról jön, vagy másik kezdőknek szóló disztróról, ahol elege van a systemd-ből, akkor simán ajánlott bepróbálni az MX-et szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ZBook Firefly 16 G19 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-2355U 32/512 FHD+ Nvidia T550 4GB
- Nintendo Switch 2
- Native Instruments Kontrol S49 MK3
- ELADÓ i5 14600KF + RTX5070 + 32Gb DDR4 + 600W Platinum + Wifi + SOK GARI + AKÁR HÁZHOZSZÁLLÍTÁS IS!
- Nintendo Switch Lite CFW 20.4 + 256GB microSD, Dual Boot + Atmosphere 1.9.4 + 3 hó garancia!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- HIBÁTLANiPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
- OLCSÓBB 09.11.!!! HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 8-13. gen gar.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest