- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
válasz
MrGoodkat #38 üzenetére
az i900 kicsit más kategória szerintem. nekem 3 dolog miatt nem kéne: WM, Samsung, nincs fizikai billentyzet. plusz jó drága is lesz, mert sokat tud, és divatos is...
majd ha megveszem az N78-at, akkor beszámolok róla részeltesebben. ha érdekel (akárkit is). amúgy érdemes sok tesztet megnézni róla, emrt tök másokat írnak mindenhol. néha a hajam téptem, annyira gáz dolgokat (és itt most a tesztelőkre gondolok, hogy hozzá nem értők). -
törölt tag
válasz
MrGoodkat #36 üzenetére
nem tudom, számomra jelenleg best-buy. az E66-ra nagyon vártam, de sajna úgy tűnik, hogy nem jelenik meg időben, mielőtt haza kéne menjek. tudásban meg az N78 ugyanaz, plusz FP2, minusz business-mod (naptár, meg egy-két alkalmazás felturbózva). otthon ahogy elnézem olyan 80-81ezerért lehet kapni.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
MrGoodkat #32 üzenetére
attól függ mire használod. ha csak hívásra, sms-re, mms-re, meg zenére, akkor tökéletes választás, mert olcsó viszonylag (40ezertől indul kb.). bár ha azt nézem, hogy lényegében egy árban van a Nokia E51-gyel, akkor már nem olyan rózsás a helyzet.
lehet, hoyg vicces, de nagyon sokat gondolkoztam, hogy hagyom a fenébe a telefonőrületet, és veszek egy E8-at, vagy valami hasonlót, bőven elég, amit tud. de sosem tudom magam rávennimidnig kell az újabb, modernebb
-
törölt tag
válasz
MrGoodkat #30 üzenetére
nekem a mostani telómon van fólia, a következőn is lesz, mert nagyon hasznos, szarrá lenne már karcolva szegény, ha nem ragasztottam volna fel. illetve nem én ragasztottam fel, hanem az "eladó".
amúgy néztem én is a tesztet, jókat írnak róla, de valahogy ez a design engem nem fog meg, plusz egy kicsit nagynak is találom. Motorolából nekem a zenei vonal jön be inkább (E2, E6, E8, E10), de azok meg már tudásra nem felelnek meg az elvárásaimnak. -
bepe79
addikt
A karcallo kijelzo mit jelent? Valamennyire utesallo is, vagy csak karcallo?
-
törölt tag
-
-
MrGoodkat
tag
Most láttam, hogy lehet már kapni 77k-ért.
Valakinek van ilyen?
Vagy esetleg egy teszt róla? Hm? -
Enjoy
addikt
Szerintem max 120k lesz
Ilyen tudású telóért már az is sok... -
djtoomi
addikt
Váááá, külsőre rohadtul bejön!Egyszerűen gyönyörű!!!
A hátulja írtójó, már csak az ára a kérdés, ami szvsz 150k körül lessz.
-
Integra
titán
hogy a wifit hogy tudják kihagyni.. lol
-
AMD Power
titán
A fémes megoldás tetszik benne. A többi nem-
-
Daweee
őstag
Tűrhető, tényleg jobb lett volna hamarabb, de legalább fém
-
legiaap
félisten
-
(Kolombusz)
veterán
Z12-ről semmi hír?
Amúgy szerintem azért a Z10 is korrekt cucc, csak ezt mondjuk 2006-ban kellett volna bejelenteni a Motonak és nem 2008-ban.
-
Athos07
senior tag
Ez van rendben? Ez a 3MP-es, kripli UIQ-s batárság? Hogy van arcuk ezt kiállítani? Ha nincs kész a Z12 meg a Texel, akkor HOGY VAN ARCUK KIÁLLÍTANI egyáltalán? Valami nagyon nem van jól ennél a cégnél.
-
legiaap
félisten
Rendben van a teló. Korrekt, csak az a wifi azért jól jött volna.
Apropó. Az alsó lyukacsos rész az hangfal?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged