- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
taki01
őstag
Milyen jó volt középiskoláként messengerezni út közben a PDA-mról, ami egy HP iPaq 6515 volt. Mikor telefonáltam vele mindeki nézett mi az a bumszli tégla kezemben.
Királynak tűnik androiddal is, de kali os-el nagyon vonzó lesz.
-
Tök jó, hogy végre látni a Sailfish szót a mobilarénán is leírva. Nekem kissé csalódást keltő, hogy egy kínai Harmony OS nagyobb figyelmet kap, mint az európai Sailfish OS (nyilván több embert érint a harmony, de attól még nem kéne a Sailfish-sel ennyire mostohán bánni). Meg az n+1edik xiaomi hír helyett is felüdülés lenne a Sailfish-ről olvasni néha napján.
-
-
Sokan itt az emlékekből élnek, hogy milyen jó volt régen, szerintem meg gyötrelem lenne ilyenen gépelni, főleg annak, aki mmondjuk tanult gépírást ..
Túl kicsi méretben, valaki írta, hogy programozóknak jó lehet...
Szenvedne a fene, akkor veszek egy 12,5"-os masinát, azzal kényelmesebben el vagyok.
Munkaeszközt kell venni, nem kompromisszumot.
-
Somatom
veterán
Alapértelmezetten fekvőben használom a telóimat és tele a hócipőm a nyújtott képaránnyal. Ha feljön a képernyőbill, akkor a 6,4" -os, 18,5:9 -es Note -omon kevesebb felület marad, mint az 5,5" -os, de 16:9 -es Moto Z Playemen. Ezen sokat segíthet egy ilyen fizikai bill. Szívem szerint egy 8" -os tabletet vennék teló helyett, ha lenne normális specifikációval.
-
hankock
tag
Azaz, a HTC TyTN II Kaiser.
Anno pár hónapost vettem 120.000.- majd egy évvel később ugyan annyiért adtam el. -
kovacs65
őstag
HTC Kaiser
-
axioma
veterán
Hat en kiprobalnam eloben, az biztos, mile2 utan sajna nem volt ertelmes qwerty mobil(om). A problemam az a'ra'n kivul (bar attol me'g egy ev mulva jo lehetne vagy hasznaltan), hogy ilyen noname gyarto telojara nem tehetem ra a ceges profilt, ugyhogy per pill birtokolni nem opcio... pedig azota is utalok a kepernyon gepelni.
-
-
PDA_FAN
tag
A billentyűzet így ránézésre tiszta Psion. Ha nem lesz az ára nagyon elszállva, valószínű venni fogok egyet.
-
Most X10 Mini Pro jutott eszembe , de szerettem…
-
cinemazealot
addikt
Ezt de régóta vártam... Kár, hogy ennyit nem fogok érte kifizetni.
-
fornettisuti
veterán
Motorola Milestone
-
rdt89
addikt
A régi Xperia X1 jutott eszembe, de imádtam a billentyűzetét, a telefongyártók kár, hogy elhagyták. Kitalálhatnának, tok ként felhelyezhető billentyűzetet is, ami becsukott állapotban is a telefonnal együtt hordozható.
-
Somatom
veterán
A Sony -nak is volt ilyenje (Xperia Mini Pro). Aztán a Moto Z sorozathoz is készült ilyen bill. Ennek megalkotói később saját telót is faragtak, ez volt az FxTec Pro1. A Gemininek sem ez az első billentyűzetes telója.
-
Blackberry elképesztő kényelme után ez icipicit visszalépés lenne.
Mert nem egy kezes!
Az átérhető.Amúgy rétegtermék ide vagy oda ez is egy piszok jöl használható cucc àm a mindennapokban - már ha van egy asztal mindig.
Programozók és profik keresik a gyors direkt bevitel miatt. A mai piacon is eladja magát egy ilyen termék, még ha nem cuki is trendi akkor is. -
Jappán
tag
A jó kis Nokia N97.... Hmmmm imádtam
Igazán gondolkodhatna ezen több gyártó is . -
eldrah
aktív tag
Engem személy szerint érdekelne... Nagyon sokszor gondolkoztam már ezen milyen jo lenne ujra egy ilyen mint a Nokianak volt anno:) Lehet használat során megváltozna a véleményem, de ilyen ár mellett, ezt ugysem hiszem megtudom egyhamar😂 Mondju engem vonzanak amugy is a kulonlegesebb mobilok. A yotaphon 2-t pl. Imadtam a maga két kijelzőjével es ki is volt használva elég aktivan mindkét fele😊
Engem pl. Azert vonz ez jobban mint a Bluetooth klaviatura kulon, mert nem kell tobb cuccot cipelni magammal.. egy kiegészítő, még egy, aztán újabb..
-
maximilien88
tag
ennél nem jobb megoldás azért kicsit egy BT billentyűzet amin van tartó is?
kicsit rugalmasabb tud lenni mint állandóan vinni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Iphone 13 Pro Max 128 GB /// 86% Akku // Számlával és Garaniával
- Iphone 12 Pro Max 128 GB /// 88% Akku // Számlával és Garanciával
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged