- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeni
félisten
A kistesó a Magic 4 Lite elvérzett.
Kérdés a Magic 4 Pro mennyire lesz majd közkedvelt?[ Szerkesztve ]
-
janeszgol
félisten
Épkézlám ajánlatnak tűnik. De majd a tesztek elolvasása, megnézése után...
-
Aryon87
félisten
válasz Elit3Zotya #7 üzenetére
Meglátjuk mi lesz idén. Bár az árakat elnézve valami azt súgja a P40Pro idei társa egy középkategóriás lesz (S20FE vagy 11T Pro) s jövőre hozom ki valamelyik ideit.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
addikt
-
Aryon87
félisten
válasz Elit3Zotya #4 üzenetére
Igaz a 10x optikai zoom bőven elfért volna ebben, biztos oka van hogy nem tették bele. Hacsak később nem jön egy Plus verzió is (még drágábban )
Nekem mindenesetre esélyes utódjelölt, Xia 12Pro-ra számítok igazán jó árasítva, mert szeretnék valami változatosságot is.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
őstag
Pletykáltak egy kisebb, kompakt modellről is, de úgy néz ki abból (egyelőre) nem lett semmi. Kár.
-
addikt
Nagyon vártam már, mert a jelenlegi 22 ultrát ez tudta volna csak megverni, de így hogy maradt szinte ugyan az a kamerás felhozatal. Ezt szerintem egy mate 40 pro is hozza amit ez tud kb, a magic 3 pro plus ról meg ne is beszéljünk. Na annak vártam az utódját, gondoltam, hogy azt megverni kinézetbe nem lehet, de ha maradt volna ugyan az a kinézete és tudása az újabb procival és pluszba 3.5x mellé egy 10x zoom kamera, akkor a 22 ultra is ment volna a háztól.
Red Magic 9S Pro Frost White, Leading Version Eladó..!!!
-
firemanus82
senior tag
+1
LG Optimus Black => LG Optimus 4X HD => LG G2 32Gb => LG G5 Titan => Samsung S8 => Huawei P20 Pro => Huawei P30 Pro => Huawei P40 Pro => Honor Magic 4 Pro=> A tűzoltó nem azért rohan be az égő házba, mert rettenthetetlen, hanem mert az elhivatottsága erősebb a félelménél. John C. Maxwell
-
Aryon87
félisten
Cián kék Pro megvett kilóra. Az árazása nem lesz baráti, jelenlegi árfolyamon a váltó szerint majdnem 400 ezer és akkor nálunk még rájon a nagyszerűen csodálatos 27% áfa is, ami mindjárt olyan 502 ezerre dobja fel az árat..
Kijelző egy az egyben a P40Pro-tól lett áthozva a szelfikapszulával együtt, ami majd az éjszakai feloldásnál fog jól jönni. Sztereo hangszórók nagy pozitívum.
Összességében kb erre számítottam. Egy dolgot nem értek. Huawei is és a Honor is az 5x optikairól leváltott 3.5x-re. Ennek vajon mi lehet az oka? Nekem nem hátrány, városi fotózáshoz és portrézáshoz bőven elég ez a zoom, az 5x az már körülményesebb.
Utódnak tökéletes a P40Pro-nak.
Bár kíváncsian várom a Xiaomi 12Pro EU startját is...Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
addikt
Csalódás számomra, s22 ultra szebb és jobb kamerás kombóval rendelkezik. A magic 3 pro plus a procin kívül mindenben jobb. Esetleg lesz magic 4 pro plus modell is..?
Red Magic 9S Pro Frost White, Leading Version Eladó..!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPad topik
- Fény derült a Loch Ness-i szörny titkára
- Sorozatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nők, nőügyek (18+)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest