- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iOS alkalmazások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- 2.1-es Bose sztereó hangrendszer a Redmi K90 Pro Maxban
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- Telekom mobilszolgáltatások
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cannabis7
senior tag
válasz
Armagedown #2 üzenetére
az enyémen 2 van, mindekttőn tud tölteni, de egyébként sem értem miért kéne cserélni, ha egy telefonban 4 év után tökéletes tud maradni a csatlakozó, akkor talán egy laptopban is kibír jópár évet, nekem anno a hagyományos laptoptöltő hamarabb szétcsesződött, 1 év után már lötyögött benne, én úgy vettem észre, hogy a type c sokkal-sokkal jobban bírja.
-
jFox
addikt
válasz
Armagedown #2 üzenetére
A telefonokban sem a csatlakozót cserélik, hanem a komplett töltő panelt. Szerintem notiban is így lenne logikus. De nem szedtem még szét ilyen notit.
-
Meglepő számomra , hogy már itt tart a töltési technológia .
-
Nekton
aktív tag
válasz
Armagedown #2 üzenetére
Ha ideális, ha nem, új notikon ott van és az újabbak töltést is vesznek azon keresztül. Ez nekem jobb és kényelmesebb megoldás, mint az egyedi tápok egyedi csatikkal.
-
Nekton
aktív tag
Wow! Jöhetnek az egységes tápok telefonokhoz, laptopokhoz.
Ja! És indulhat a flame! Úgyistönkremegymegfelrobbanésamúgyisminek.
17 perc a full töltés. Egész kellemes lehet átlag használatban 5-10 percekkel számolni. Nem is kell külön töltő. A notit arra a pár percre kihúzom.
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX Silver - Ezüst 256-512GGB Független 1év Apple G Azonnal átvehető.Deák
- új iPhone 17 Pro 512GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- iPhone 16 Pro 128GB white titanium fehér titán független Apple 1 hét garancia
- új iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3582, 100% Akksi
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1TB GTX1650 500nit 4K 1 év teljeskörű gar.
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest