- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Fotók, videók mobillal
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cannabis7
senior tag
válasz
Armagedown #2 üzenetére
az enyémen 2 van, mindekttőn tud tölteni, de egyébként sem értem miért kéne cserélni, ha egy telefonban 4 év után tökéletes tud maradni a csatlakozó, akkor talán egy laptopban is kibír jópár évet, nekem anno a hagyományos laptoptöltő hamarabb szétcsesződött, 1 év után már lötyögött benne, én úgy vettem észre, hogy a type c sokkal-sokkal jobban bírja.
-
jFox
addikt
válasz
Armagedown #2 üzenetére
A telefonokban sem a csatlakozót cserélik, hanem a komplett töltő panelt. Szerintem notiban is így lenne logikus. De nem szedtem még szét ilyen notit.
-
Meglepő számomra , hogy már itt tart a töltési technológia .
-
Nekton
aktív tag
válasz
Armagedown #2 üzenetére
Ha ideális, ha nem, új notikon ott van és az újabbak töltést is vesznek azon keresztül. Ez nekem jobb és kényelmesebb megoldás, mint az egyedi tápok egyedi csatikkal.
-
Nekton
aktív tag
Wow! Jöhetnek az egységes tápok telefonokhoz, laptopokhoz.
Ja! És indulhat a flame! Úgyistönkremegymegfelrobbanésamúgyisminek.
17 perc a full töltés. Egész kellemes lehet átlag használatban 5-10 percekkel számolni. Nem is kell külön töltő. A notit arra a pár percre kihúzom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó iPhone 12 Pro Max 128 GB Kártyafüggetlen 100% akkumulátor
- SAMSUNG GALAXY Z FOLD7 12/512 GB DualSIM Ködös kék színbe , gyári független
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független bontatlan minden szín! 1 év Apple jótállás
- iPhone 14 128GB gyári független 100% hibátlan akku gyári 100%
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3390, 93% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG Cooler Master 750W
- Eladó Apple iPhone 14 Pro 128GB Arany / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest