- Google Pixel topik
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Huawei P9 Lite (2017) - nevezzük nevén
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cannabis7
senior tag
válasz
Armagedown #2 üzenetére
az enyémen 2 van, mindekttőn tud tölteni, de egyébként sem értem miért kéne cserélni, ha egy telefonban 4 év után tökéletes tud maradni a csatlakozó, akkor talán egy laptopban is kibír jópár évet, nekem anno a hagyományos laptoptöltő hamarabb szétcsesződött, 1 év után már lötyögött benne, én úgy vettem észre, hogy a type c sokkal-sokkal jobban bírja.
-
jFox
addikt
válasz
Armagedown #2 üzenetére
A telefonokban sem a csatlakozót cserélik, hanem a komplett töltő panelt. Szerintem notiban is így lenne logikus. De nem szedtem még szét ilyen notit.
-
Meglepő számomra , hogy már itt tart a töltési technológia .
-
Nekton
aktív tag
válasz
Armagedown #2 üzenetére
Ha ideális, ha nem, új notikon ott van és az újabbak töltést is vesznek azon keresztül. Ez nekem jobb és kényelmesebb megoldás, mint az egyedi tápok egyedi csatikkal.
-
Nekton
aktív tag
Wow! Jöhetnek az egységes tápok telefonokhoz, laptopokhoz.
Ja! És indulhat a flame! Úgyistönkremegymegfelrobbanésamúgyisminek.
17 perc a full töltés. Egész kellemes lehet átlag használatban 5-10 percekkel számolni. Nem is kell külön töltő. A notit arra a pár percre kihúzom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest