MWC 2022: 5 perc, 50%, 150 watt

A Realme ultragyors töltést demonstrált, a 150 wattos adapter a középkategóriában debütál.

A visszafogott fogyasztás és a nagy akkumulátor mellett a gyorstöltés a harmadik legfontosabb adat az üzemidő szemszögéből, és a Realme 150W UltraDart Charge készen áll megugrani a következő szintet. A márka évek óta fejleszti 100 és 200 watt közötti architektúráját, és amikor a Realme munkatársa a hatalmas adapterre az egyelőre prototípus fázisban lévő demótelefont rákötötte, az a lemerülés határáról pillanatok alatt elkezdett kényelmes mennyiségű energiát magába szívni.

A Realme demókészüléke 150 wattos töltés közben
A Realme demókészüléke 150 wattos töltés közben [+]

A középkategóriás hardvert használó készülék amúgy 4300 mAh-s telepet viselt, amelyet a 150 wattos fali egység 5 perc alatt félig töltött, és az egész etetés pedig megvolt 17 perc alatt, bármilyen kockázat vagy érezhető melegedés nélkül - 43 foknál a rendszer sosem melegedhet fel jobban.

A méretes adapter
A méretes adapter [+]

Nyilván az utolsó százalékokat biztonsági és akkukímélő okokból most is lassabban érte el a telefon, cserébe 1000 teljes töltésciklus után is 80% felett marad az akkumulátor hasznos kapacitása. Egy dolog a demó, másik a végtermék: a 150 wattos UltraDart Charge a Realme GT Neo 3-ban debütál nemsokára - ennyit tudni jelenleg, a pontos dátumot, árat és piacokat még nem árulta el a márka.

Azóta történt

Hirdetés