Új hozzászólás Aktív témák
-
Parallaxis
addikt
válasz
#42308056 #43 üzenetére
Nem, nem jó megoldás kitakarni a kijelzőből...
Az X esetén (most már kiírom, hogy ne legyen félreértés) nem a kijelzőből takarnak ki, hanem a kitakarásból/kávából adnak hozzá a kijelzőhöz (nem ugyanaz).
A státusz sor így feljebb kerül és a látott terület nagyobb lesz. Ha nem lenne a sziget (hanem egy káva lenne felül), akkor a státusz sor lejjebb esne és annyival kevesebb lenne a hasznos felület.
Ezért írtam, hogy jó megoldás.
-
Parallaxis
addikt
válasz
#42308056 #30 üzenetére
Annyira sok nem hiszem hogy elveszne.
Rengeteg elveszik, majd a látott kép 20%-a.
De ne védjük már ezt a hülyeséget..
Nekem konkrétan tetszik.
A státusz sor amúgy is ott van, így legalább hasznosan van kihasználva az a terület.
Fektetve meg ott fogod meg, így akkor sem zavaró. Filmeknél meg mint írtam, amúgy is fekete sáv van ott. -
Parallaxis
addikt
válasz
#42308056 #18 üzenetére
Kinek jön be az, hogy belelóg a kijelzőbe egy nagy fekete paca? Videó nézéskor nagyon kellemes lehet.
A széles kijelző miatt a két szélen amúgy is fekete csík van videó nézéskor, szóval pont nem zavar be.
(Max, ha belenagyítasz, de akkor meg alul, felül elveszik a tartalom egy része.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest