Hirdetés
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Műholdaktól is képes segítséget kérni az Apple Watch Ultra 3
- iPhone topik
- Mobil flották
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
Vannak problémák, azt látom.
Attól hogy szajkózod a hülyeséget még nem válik igazzá.
Betege vagy a telefonnak és ezért nem lehet téged komolyan venni, iPhone tulaj szerint is ciki ahogyan fullba tolod.
Nekem még nem volt olyan telefonom amit ne kritizáltám volna, nincs olyan készülék, ami ne rendelkezne hibával.
Te nem látod melyik témában dicsértem minap az x-et, de azt sem hogy éltem kritikával a samuval szemben.
Lököd a süket a sódert a szavazatszámláló bizottságodból, hogy Jézusom, kettővel több negatív kritika jött az iPhonera, tuti hater a tag.
Ezek csak használati tárgyak, ne vedd a szívedre ha a fétisedről kiderül, hogy vannak abban is hibák.
Vegyél példát más iPhone tulajokokról, csiszolódhatnál közöttük.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB Dual sim mobiltelefon
- iPhone 17 - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20.
- iPhone 17 Pro - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- iPhone 17 Pro Max - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20.
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3284
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest