- Netfone
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Mobil flották
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Android szakmai topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
Új hozzászólás Aktív témák
-
troviko
senior tag
Nem értem, hogy az árazása miért üti ki a biztosítékot, S7 Edgem 280 rugóról indult, ez kb ugyan az a teló, csak több RAM-mal, ROM-mal, meg erősebb procival. Sokkal jobb anyaghasználattal (ACÉL, jeeeeeeeeee).
Majd idővel lejjebb megy az ára.
Engem tényleg a kamera dudor zavar, de ha nagyon jó képet csinál, megbocsájtom.
Amit nem bocsájtok meg, az a Jack. Bár a városban én magam is BT-s fülest használok, mert kényelmesebb a vezeték nélküliség, itthon azért csak megy a telóra a 20 rugós Sennheiser, ég és föld a különbség.
És ne kelljen már átalakítózni, mint 10 éve.Anno pont az volt az okostelók legnagyobb vívmánya, hogy egységesítették a tölt/adatkábeleket, plusz minden telón lett Jack.
A mai napig jól tud jönni. Lehet, hogy ritkán, de akkor NAGYON jól tud jönni.Az Apple-nél még megértem a Jack elhagyását, milliárdokat keresnek a Lightning licenceken, de az androidos gyártók semmit nem nyernek ezzel. Az USB nem fial nekik licencdíjat, sőt, amit megspórolna a 3,5-es porton, azt elbukják a teló mellé adott átalakítón (mert szinte mindenki ad hozz).
Tehát míg az Applnél ez a döntés milliárd dolláros extra profit (és az iSheepek meg is érdemlik, hogy lehúzzák őket) addig droidos fronton a felhasználó a semmiért cserébe van szétszivatva.Szerk: annak viszont kifejezetten örülök, hogy maradt a klasszikus kijelzőarány, az új, nyúlánk kijelzők nagyon nem tetszenek. Annál jobban már csak azt utálom jobban, mikor bele is vágnak.
-
troviko
senior tag
Az eredeti Sirocco-t imádtam. Ez is elég jónak tűnik, az acél kialakítás óriási piros pont a szememben. A 5 MP-es előlapi kamera karcsú, a hátlapi kitüremkedés sem tetszik, bár nem tragédia. A hardver decens, a vízállóság is alap ebben a kategóriában. A lekerekített kijelzőt és a nagy méretet már az S7 Edge-emben is utálom.
Az ára nem vészes, teljesen fogyasztható. A cikket olvasva elgondolkoztam rajta, hogy ez legyen a következő telóm, aztán jött az utolsó pár sor. No 3,5 Jack.
Dealbraker. Majd olyat veszek, amin lesz 3,5-es. Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 13 Pro Max 128 GB /// 86% Akku // Számlával és Garaniával
- Iphone 12 Pro Max 128 GB /// 88% Akku // Számlával és Garanciával
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest