Új hozzászólás Aktív témák
-
slimshady
senior tag
Jó látni, hogy hazánkat is képviselik.
-
vilmose33
őstag
Nagyszerű.
-
Góliát
őstag
Gratulálok a Magyaroknak!
-
MMMMMM
tag
Azoknak a cégeknek jár a gratuláció amelyek bizonyos ismeretség és hátszél nélkül kaptak lehetőséget h egy ilyen kiállításon reszt vehessenek.
-
hemaka
nagyúr
Wiwe jo cucc, csak draga. Igaz most 90 korul aruljak, de ha azt nezed az egesz csalad fogdoshatja, ugy eloszlanak a koltsegek es viszonylag mindenki megnyugodhat, nincs baj a szivevel.
Nekem nincs, de eleg jonak tunik, ha tenyleg atment mindenfele teszten es vizsgalaton.Gratulalok nekik, hogy egy ilyen esemenyre is sikerult kijutniuk es bemutatni a termeket a nagykozonseg szamara.
Jol neznek ki azok az ipari routerek es switchek is, arakat nem igazan talaltam hozza neten, de gondolom nem olcso mulatsag.
-
7s26c
őstag
-
petipetya
nagyúr
Először is mindegyik cégnek gratulálunk az MWC-s jelenléthez.
A legelsőnek bemutatott VR + agyhullám kombót nem igazán értettem. A végén látni lehetett, hogy ott van a kezében a VR szemüveg... Ez a dolog valóban működött, vagy csak valami szórakoztató showt láttunk?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P Smart 2019 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest