- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsidzsas
tag
Jön a Yotaphone 3-is alig 10 órája jött a hír Kínából. Sajnos pontos dátum nincs, ár nincs, csak 2017, meg hogy fejlesztik.Volt valami fennakadás a fejlesztésben (gondolom a windows). Bár sajnos csak 5" lesz.
-
dzsidzsas
tag
Asszonynak vettem yotaphone 2-t 42K-ért (januárban), eredeti, csak hogy rövidre zárjuk. Imádja, mozijegy, vonatjegy, könyv, bevásárló lista, tennivaló megy hátra. Folyamatosan látszik az idő, időjárás, üzenetek, stb. Egypárszor a térképet is kiraktuk rá, hogy egy helyre oda találjunk. Zseniális. Nekem is nagyon tetszik, de nekem túl kicsi. Most lehet befutott a nekem való. (Yotaphone3-at folyton csak igérik, de sehol semmi, pedig dual op és 5.5 colt igértek).
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest