- One mobilszolgáltatások
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- Milyen GPS-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
RaveForce
veterán
válasz
Remekelek28 #72 üzenetére
Fu akkor megkavarodtam.. ha "jart hozzá" akkor nem kulon megvasarlasrol beszelunk, nem? Sorry most ez nekem tenyleg homaly lett igy
-
RaveForce
veterán
Nekem pl a kedvencem hogy akarmikor leraktam regen a telefonomat..merult. most akarmikor lerakom töltődik, ugy hogy nem kell szenvednem a tolto ki be dugdosásával, es kímélhetem az akksit a gyorstoltes alol, ez a 2(+1) erv tobb mint donto a Qi mellett
jah plusz egy negyedik: ha toltes kozben hivnak siman egy mozdulattal felveszem majd visszarakom, ahelyett hogy zsinorral a seggeben szerencsetlenkednek vagy ki be dugdosnam a hivas miatt.. tehat egyértelműen ez a jövő.. mit jövő.. evek ota a jelen..
-
RaveForce
veterán
válasz
Remekelek28 #26 üzenetére
LoL. Hat a g5bol nem azert fogyott olyan keves amennyi, mert nem akartak kifizetni a dac "felárát"
ezt ugye nem komolyan gondoltad..
-
RaveForce
veterán
+1! Tipikus marketinges a csavo. Valszeg interju elott le lett egyeztetve az interju vagy tudatosan terelte a szot hogy csak a csucsmodellrol legyen szo es minden happy es szuper legyen az LG korul... ahhoz képest latjuk mi van evek ota. Ezt az arcot tuti jol megfizetik mert zsenialisan csinálja azt, ami a dolga... mar csak az LG mérnökeinek es vezetoeinek kellene utana csinalni..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged