- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
pranksta
tag
válasz
quailstorm #339 üzenetére
"...modern gesztusvezérelt UI a Jolla, BB OS 10 szerű Android támogatással"
Sajnos az kevés lesz... Az OS10 is hiába volt egy rohadt jó, ergonómikus rendszer, tele király egyedi megoldásokkal. Szvsz elég nagy részben az elbénázott Android-támogatás miatt fürödtek be... -
pranksta
tag
válasz
anonimus25 #312 üzenetére
ha esetleg nem számít, hogy 3310 van-e ráírva, olcsóbban is vehetsz neki ugyanilyen tudású butatelót. akár nokiát is, kb feleennyiért
-
pranksta
tag
válasz
szupermacs #300 üzenetére
Csak kíváncsi vagyok, hogy kinek hol a határ. A másik kolléga azt mondta, hogy neki tökmindegy hogy néz ki és mit tud, megveszi, mert 3310. Honnan tudod, hogy nem venné-e meg, ha egy darab kő lenne?
Van aki azt mondja, hogy azért veszi meg, mert végre olcsó, bírja az akkuja és pont annyi tud, mit amennyit egy telefonnak kell. Aki ezt mondja, az kicsit el van tévedve, mert eddig is voltak az ilyen tudású telefonok, amikhez képest az új 3310 éppenséggel drága.
Te miért vennéd meg? -
pranksta
tag
válasz
szupermacs #296 üzenetére
Igen, idiótán hangzik, hiszen honnan tudnád. Meggyőztél. Csak azt nem tudom, hogy miről.
-
pranksta
tag
válasz
szupermacs #293 üzenetére
Fejtsd ki, kérlek.
-
pranksta
tag
Harmad-feleenyiért is lehet ugyanilyen klasszikus Nokiát venni. Más márkás klasszikus telefont pedig még olcsóbban.
Én megértem a hype-ot (ha nem csak a név lenne 3310, engem is beszippantott volna), de ne magyarázzuk már azzal, hogy olcsó, meg hogy végre nem egy tepsitelefon, mert ilyen tudású telefont eddig is lehetett kapni, amikhez képest ráadásul drága.
-
pranksta
tag
válasz
quailstorm #129 üzenetére
Igen, most olvastam a hozzászólásodat, előtte csak kiengedtem a gőzt.. Elég nagy csalódás, amit csináltak, remélem befürödnek vele. Aki emlékszik a 3130-re és/vagy látott már manapság feature phone-okat, az tudja, hogy ez egy rossz vicc.
És a space impactot el is felejtettem, pedig többet toltam, mint a snake-et
-
pranksta
tag
Ez a telefon egy dologra jó: bizonyítani, hogy a Nokia mostani vezetésének sincs fingja sem a fogyasztókról.
Beharangozzák, hogy vsszatér a 3310-es, erre kihoznak egy 222-t, aminek a gombkiosztása hasonlít a 3310-ére.
Aminek lett volna értelme, az egy olyan felújított 3310-es, amivel arra gyúrnak rá, ami miatt legendás lett. Új, nagyobb akku és legyen tényleg elpusztíthatatan: vízálló, ütésálló, stb.
Ha ezt beteszik egy keskenyebb, de a formatervet egyébként változtatás nélkül hozó telefonba, meghagyják a monokróm kijelzőt, az eredeti snake-et, én még el is gondolkodtam volna azon, hogy veszek egyet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Napelem
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- Eredeti Sony PS4 Dualshock 4 kontroller - Vezeték nélküli
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest