Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• quailstorm

nagyúr

válasz Graphics #205 üzenetére

2013 MWC-n a 105 az még Infineon alapú volt, valószínűleg a 100 is korábban.

108 biztosan MTK ahogy mondod. Mondjuk 108 szintjén nem is lehet mellélőni vele, de a 225 az sokkoló volt a 206 után. Sokkolóan gagyi.

Amilyen egyszerű felépítésű volt egy alap Nokia, nem hiszem hogy a gyártósor külön MTK-sítva lett volna előre. A tervezés az nyilván korábban megkezdődött, de 2013 már vastagon a Lumiáról szólt, bejelentés előtt de már nem ősNokia megbízásból készülhetett inkább.

Én elfogadom az érvelésed abból a szempontból, hogy nem most kezdődött az S30+ és hosszú a fejlesztési folyamat. Az üres lufi viszont attól még üres lufi marad, és teljesen kiakadtam mikor megláttam videón a mai 3310-et, hogy ez volt a nagy durranás.
    Valamint ideológia ide vagy oda, az S30+ is gagyi marad.

Erre már könnyű ráhúzni a nem etikus hullarablást...

Az Oriont is pont ezért mondtam, azt is eladták. Mivel nem volt már belőle semmi, utoljára pénz csinált a magyaroknak. Aztán jött vissza kínából a csomag, apám is vett belőle, meg még sokan, fórumon is volt cikk, de nem tudtam neki örülni. Apám azért vette meg mert rá volt írva hogy Orion.
    S30+ készüléket nagyon sokat azért vettek mert olcsón szerette volna a megszokott tudást és minőséget.

Aztán mikor el kellett mondanom hogy se suite se Bluetooth kihangosító se karakterlimitmentes névjegyzék nevek, akkor joggal voltak dühösek a vásárlók.
    Ehhez képest a 3310-zel eljátsszák ugyanezt. Na neeee, menjenek már a fenébe. Csináljanak valami működőt és próbálják újra. Legfinomabban ennyit tudok rá mondani.

Én viszont fekszek, téma is kb elfogyott, MTK váltást nem hiszem hogy ki tudnánk elemezni forrás hiányában.

Új hozzászólás Aktív témák