Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
slimshady
senior tag
+1
Nekem speciel a vízállóság alap szempont és a konkurenciát tekintve náluk sem ártana.
-
törölt tag
Ahogy pár képet próbáltam, de, fejlödött a kamera. A P9-nek a tesztelök felrótták a 4K video hiányát tavaly. Idén meg felesleges? A SoC GPU része hatalmasat fejlödött, ami sok esetben jöhet nagyon jól.
#18 Romvr: az ugye megvan, hogy tesztek alapján az egyik legjobb low light meogldást pont a Huawei dupla kamerás megoldása tette le az asztalra? Hála a monokróm kameramodulnak, plusz az egy pixelre jutó dupla akkora szenzorfelületnek, így fénynek.
-
ORCA58
addikt
Azt is megkérdezhetnétek, miért tesznek egyre több memóriát a telefonjaikban, mikor a rendszerük úgysem engedi kihasználni? Az általuk vélt 0,5-1 óra plusz akku idő miatt (ami egyébként nem igaz) folyamatosan kilövi az alkalmazásokat akár a 3 GB-os verziókban is, akkor is ha az le van tiltva.
Miért tették előre a ujjlenyomat olvasót, mikor a gyakorlatban 90%-ban hátul lehet kényelmesen használni? A hírek szerint erre a Samsung is rájött, és a bemutatott készülékek több min 90%-ban is hátra kerül. -
Romvr
őstag
Hát bevallom a P10 nagy csalódás. Számomra csak az üdvözítő hogy előre tették az ujjlenyomat olvasót. Kamera nem nyűgözött le, lényegében növelték a képméretet és raktak egy stabilizálót, de még mindig csak verő fényben jöhet szóba a paramétereivel. Low Light kamerát eddig csak a Samsung és az LG tett le az asztalra így nagy előrelépés lett volna ha ők sem erőltetik a 2.2-es értéket.
CPU-GPU nálam nem lényeg mert nem szoktam telefonon játszani és a P9 is veszett gyors minden másban.
Hiányolom az IP védettséget és egy nagyobb felbontású akár VR-ra is használható kijelzőt. De legalább egy QHD kellett volna, ha nem is 4K.Lényegében a P10Plusz paramétereit kellett volna ráhajtogatni a P10 méretére, 600€ árban hogy egyáltalán fontolóra vegyem a vásárlást. Ez így inkább egy Huawei P9.1 amit max P8-ról váltás esetén éri meg. Bár még az se, mert 130k HUF környékén már ki lehet fogni bolti, bontatlan P9-et, míg a 600€ jóindulattal számolva is 210-220 HUF-ra jön ki. Az a 80 ezer forint különbség pedig nagyon nem éri meg.
A P10Plus pedig az 5,5"-al már más célközönség. Mikor tanulják már meg hogy attól hogy valami FlagShip nem kell akkorának lennie hogy tényleg vízre lehessen szállni vele?
-
hemaka
nagyúr
Én még mindig azt mondom, ha valaki épp most akar mobilt venni és tetszik a p10 vegye. De p9-ről a váltás már nem tűnik akkora biznisznek.
-
Shyciii
veterán
Légyszíves fejtsd már ki azt a jóval több kamerábant, mert a felsorolásod fantasztikus, csak éppen száraz adat, és semmi más.
A kamera abban fejlődött csak, hogy van OIS, de az aperture mérete (ami az egyik legfontosabb a fényképezésben), az maradt ugyanaz. Innentől kezdve tök mindegy hogy az elektronikán, szoftveren mit hegesztettek, mert ha az alapot elrontják, akkor abból csodát nem lehet csinálni. És igen, innentől kezdve ilyen lencsével a hybrid zoomodat is feltolhatod, mert így semmit nem ér. A 20MP-s lencsével se érsz sokat, ha az aperturája ugyanúgy 2,2. A 2160p szintén csak látszat előny, mert azonkívűl hogy sok helyet foglal, nincsen értelme. Egy szép részletes 1080p bőven elég kamerázni. a Kirin 960 előnye sem akkor mint azt te beállítod. Már a P9 is veszett gyors. Olyan helyzetekben is, ahhol pl a Galaxyk kicsit nyögvenyelősen mennek. Egyedül a 4GB memória üdvözlendő, na de azt már a P9-nél is meg kellett volna lépniük, ergo inkább egy lemaradást pótoltak be nagy nehezen.
-
gianone
őstag
Én biztos azt kérdeztem volna meg tőle, mikor fognak eltűnni a frissítési anomáliák. Pl. miért nem rakják ki az összes OTA-n elérhető full ROM-ot a honlapjukra. Huawei Novához egyetlen egy ROM sincs kint a magyaron. Az egész EU-ban a bolgároknál van egy. Vagy hogy a kártyafüggetlen EU ROM-os Honor 8 SIM-mel és SIM nélkül sem akart frissíteni OTA-n, viszont letiltott SIM-mel azonnal. Miért jó az, hogy Huawei-közösségben össznépi játék lett a Firmware Finder-es keresgélés, frissítés?
Olyan apróságokon már nem is érdemes rágódni, hogy a telefonos ügyfélszolgálatnak nincs közvetlen kapcsolata a pesti központi szerviz-ügyfélszolgálattal, és végül sosem kaptam választ a kérdésemre.
Szóval magyarán mondva, mikor lesz normális support, amit megérdemelnének ezek a készülékek? -
MMMMMM
tag
És a P10 javara kifelejtettem a Corning Gorilla Glass 5-öt, de ez mar a külsőre vonatkozik és a szoftveres különbsegeket se felejtsuk (pl Camera app). És 4K-ba is vesz fel videot már.
-
MMMMMM
tag
Ez megy minden forumon, kozossegi oldalon, röhejes. Hamár nem vagytok képesek utananezni akkor tessék, csak nektek a különbsegek összeszedve:
P9:
HiSilicon Kirin 955
Octa-core (4x2.5 GHz Cortex-A72 & 4x1.8 GHz Cortex-A53)
Mali-T880 MP4
32 GB, 3 GB RAM
Dual 12 MP, f/2.2
1080p@60fps, 1080p@30fps,
8 MP, f/2.4P10
HiSilicon Kirin 960
Octa-core (4x2.4 GHz Cortex-A73 & 4x1.8 GHz Cortex-A53)
Mali-G71 MP8
64 GB, 4 GB RAM
Dual 20 MP + 12 MP, f/2.2, OIS, hybrid-zoom 2x
2160p@30fps, 1080p@60fps
8 MP, f/1.9A wifi modulban is különböznek ha jol tudom.
599EUR németben, durvan 185ezer, a P9 is 180 ezerről indult. Nem drágább mint az elozo modell és nem is nyujt kevesebbet sem pedig ugyanazt hanem joval többet kamerában, videokártyaban, tarhelyben is. -
törölt tag
válasz
Inkvizitor1 #9 üzenetére
A P10Plus valamennyire már az. Gyakorlatban annyi pedig elég szerintem.
A Plus kihangosítója úgy működik, mint az előd esetén vajon?
-
palesz53
senior tag
Legközelebb nyugodtan rövidítsétek az első kérdés - válasz után a résztvevők neveit monogrammal (pl jelen esetben M és YW).
-
Inkvizitor1
tag
Arról, hogy mikor lesz vízállóság nem akart nyilatkozni? Szerintem az LG és az S8 a minimál kávával és maximum képernyővel elviszi a showt
-
modd3r
őstag
Azért azt megkérdezhettétek volna, hogy mikor jön az AW 2.0 Huawei Watch 1-re...
-
Ami még mindig bőven flagship kategória. És jó-jó a P10, de még 600 is sok. Szerintem...
-
Shyciii
veterán
"Yanmin Wang: A P10 Plus-szal összehasonlítva jogosan érezhetik úgy a felhasználók, hogy a sima P10 nem a legnagyobb tudású a készülék. Ugyanakkor mi úgy érezzük, hogy a P10 így is komoly előrelépést jelent a P9-hez képest"
Hát öregem te más csatornát nézel, vagy agymosáson mentél keresztül, mert az új Kirin chip 1GB-al több memória minden, csak nem komoly előrelépés. És az, hogy te "csak" felsőkategóriás készüléknek titulálod a P10-et ezért nem kapott meg sok mindent, ezzel a P10-et ledegradáltad olyan szintre, ahol viszont nem állja meg a helyét más készülékhez viszonyítva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A P10, a P10 Plus, valamint az új Huawei okosóra is szóba került.
- Futás, futópályák
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Nők, nőügyek (18+)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Autós topik
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- További aktív témák...
- 2+1 akció minden Apple Watch szíjra! Minőségi Apple Watch szíjak verhetetlen áron.
- Apple Watch Series 9 (45mm, GPS + Cellular)
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- Apple Watch Series 10 46mm Jet Black Al Ink SL GPS, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- Apple Watch 10,Jetblack, 46mm, + Midnight Loop, új, 1 év apple garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest