- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
Új hozzászólás Aktív témák
-
no more
veterán
Mikor fikáztam én? Csak az iOS-t tartom buzisnak, ennyi (mivel szivárvány színű). De attól még nem véletlenül használja több százmillió ember a Földön. Apropó fikázás... Miért is vagy ott minden HTC hír alatt terjeszteni, hogy "fújdrága, nemprémiummertfém, feleslegesaboomsoundmertsosemhasználnám" (nem is használtál még csúcstelefont szerintem)? Azt sem tudod, hogy néz ki a Sense, hogyan működik, milyen feature-ök vannak benne, ráadásul összekeverted az M7-et az M8-cal.
DDD
-
no more
veterán
Pedig eléggé úgy tűnik. De majd a Mi5 vs M10-nél is látható lesz ez. Egyedül a Huawei mobilok tűnnek komolyabbnak külsőre, mivel HTC One copy mind.
-
no more
veterán
A hátlappal még mindig nem vagyok kibékülve, a sík kényelmetlen, jobban tenyérbe simul a telefon, ha ívelt a hátlapja... Ráadásul nem is szép. Elölről viszont gyönyörű! Kár, hogy az előzetesek alapján nem ezt a design-t fogja követni az M10.
(#6) Filuberaht: Lehet, elsiklottam felette, de a cikkben nem írtak árat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- PlayStation 5
- Autós topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Béta iOS-t használók topikja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nintendo Switch
- Tőzsde és gazdaság
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- AI-séf főz a dubaji étteremben
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2290, 92% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2289, 90% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2288
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2287
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2286
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest