Új hozzászólás Aktív témák
-
tixem
addikt
Szerinted. Szerintem meg mindkettő jól néz ki, fogadjunk ha az Mi4 nem Xiaomi lenne hanem Sony, vagy iPhone (ahonnan is nyúlták a formát) nem lennél ennyire elalélva a különbségtől.
Az Mi5 is egy elég badass eszköz lett, külsőre is, nem tudom láttad e már. Pláne a kerámiaházas kiadás. De az üvegborítású sem lesz sokkal vacakabb. A formájának pedig még távolról sincs semmi köze semmiféle HTC-hez sem. Menj szemészhez ha szerinted igen.
A Huawei pedig konkrétan melyik HTC-t másolja? Csak mert most néztem meg újra a P8-at, ha te abba belelátod valamelyik HTC-t, akkor gratulálok. Persze nyilván tudom, hogy a Mate 8-ra gondolsz elsősorban. Nekem eszembe sem jutott, hogy másolnák a One m9-et például. Vagy, hogy a Mate 7 másolná a One m8-at.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Phantom Black, fóliás új állapot, Regalaxy
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P40 Pro 5G 256 GB dual sim, félig hibás érintő
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317, 100% Akksi
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- Dell XPS 13 9370 - 9380 UHD touch, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest