- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iOS alkalmazások
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeLa87
aktív tag
Nahh visszahívtak most a Telenor-tól megint. És elnézést is kértek a kellemetlenségekért és 8-ra engedélyezték a kiszállítást 10-ről.
Ők cseszték el a dolgokat... Én elhiszem, hogy a szemüveg miatt sokan megrendelhették, de ők vállalták a 3 nappal előbbi kiszállítást...
-
PeLa87
aktív tag
válasz
spanglee001 #50 üzenetére
Nem is hagyom...
-
PeLa87
aktív tag
válasz
spanglee001 #48 üzenetére
Most visszahívtak a Telenor-tól, hogy a délutáni beszélgetés alapján a hapsi nem módosította a rendelésem, hanem törölte... És már csak 10-re adják a kiszállítási időpontot. Én meg mondtam, hogy hallgassák vissza a beszélgetést és nem töröltettem hanem S7-ről S7 edge-re változtattam. Azt mondták oké. Erre most mondja, hogy vissza van mondva... Nem hagytam magam, és kértem 8-ra a kiszállítást meg visszahívnak ma...
-
PeLa87
aktív tag
Na ma benn voltam a Telenor-ban és megnéztem az S6-ot hát baszki, de pici... Note 3 kijelzője is nagyobb mint az S6 maga
Viszont az S6 edge mellé téve, szinte alig lehet észrevenni a különbséget. Úgyhogy gyorsan fel is hívtam a Telonr-t, ahol módosíttattam S7-ről S7 edge-re.
8-án már át is vehetem a postán.
Uhh egyszerűen imádtam kézben tartani.
Nem vagyok az a nagyon telefoncserélgetős típus, de 2-2,5 évente mindig lecserélem. Mindig megszólnak ismerőseim, hogy milyen drága telefonokat veszek, mondom lehet, de én a cigi árát erre költöm.
-
PeLa87
aktív tag
Nincs benne infra? S7-ből kihagyták? Mondjuk én sosem használtam távirányítóként.
Szóval nem nagyon zavar. Holnap megyek be a Telenor-ba és megnézem az S6-ot meg az S6 edge verziót, hogy hogyan is néz ki élőben. De egyre jobban hajlok, hogy módosítsam a rendelésem S7-ről S7 edge-re.
Ha már lúd, legyen kövér...
-
PeLa87
aktív tag
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni. Előrendeltem az S7-et (Note 3-ról váltok) és nem tudom eldönteni, hogy jó választás volt-e, hogy nem az EDGE verziót rendeltem elő. Note 3-on is volt fólia, mert rettentően félek, hogy karcosodik a kijelző zsebben, ezért ahogy kézhez kaptam már tettem is fel rá a fóliát. Szerintetek EDGE-re lesz fólia, vagy teljesen feleslegesen izgulok? Meg az S6-nál a tok is megkarcolta a kijelző széleit az edge verziónál. Meg olvastam, hogy a lehajlásnál olvashatatlan minden.
Hétfőn megyek be a Telenor-ba és megnézem az S6 edge-t, hogy valóban milyen. Mert ugye vannak olyan funkciók, amik csak edge-ben lesznek benne, bár részemről nem akkora veszteség ha azokat nem tudom használni.
Na de, ott van az akksi különbség is. S7=3000, míg Edge=3600, valamint S7=5,1, míg Edge=5,5 a kijelző. Note 3--nak 5,7.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- LEGO klub
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iOS alkalmazások
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- További aktív témák...
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged