Új hozzászólás Aktív témák
-
csipszikutya
senior tag
2 napja vettem P8-at.
Abszolute nem értek én a telefonokhoz wp-röl (L800, L1020) jövök és ipad air tabrol elöször droidra. A sebességgel wp-n nem volt gond, ios is csak 1x laggolt be picit, de a P8-on eddig nem csak az fb app dadog néha ha tölti a sok képet, pedig minden megvan nyitva ami csak lehet és még ismerkedem vele.
Bár mint mondtam, laikus vagyok, de nekem hozza a wp (tudom, annak egy 100-as szög is elég) és az ios sebességet. Igaz, játszani nem játszok rajta.szerk. a candy crush szaggat amikor lehuzza a bagoly a rolot, de az ios-on is szokott amikor frissit mindent ha kap végre netet.
Bár ez engem nem izgat, mert nem játékra vettem. -
ghiottone
nagyúr
Van egy EMUI 3.1-es android 5.1.1-es Huawei Mediapad M2-m amiben Kirin 930-as van, de ott én is látok belassulást, így szerintem nem a hardverrel van gond, hanem a szoftverrel. Nincs megfelelően optimalizálva. Ezért jó a közel módosítatlan androiddal szerelt X Play, mert ott gondolom pont ezért nem látok csak mikro laggokat és azt is csak ritkán.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged