- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Milyen okostelefont vegyek?
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
assemble
addikt
válasz
anderledani #138 üzenetére
Hol tud ugyanannyit? Tobbszalas geekbench-en 4400 vs 6400 az kb masfelszeres kulonbseg. Egyszalasban is kozel annyit tud (2500 vs 2100).
Kisebb orajel, kevesebb mag, igen, de egeszen mas architektura. Egy korszeru asztali pc-ben levo proci megalacsonyabb orajelen, megkevesebb magon lenyomja barmelyik mobilt, mert sok masik szempont is jelentosen kozrejatszik az orajelen es magok szaman tul. Honnan veszed, hogy toredek fogyasztassal? Mindig eleg eros soc volt az iphone-okban, nem hiszem h olyan keveset fogyaszt. Ugyanugy 14 nm, szoval ha kevesebbet is fogyaszt, annyival valszeg gyengebb is. -
assemble
addikt
válasz
TheBikerider #130 üzenetére
+1, 2 Samsung telom volt, es a szervizuk abszolut elso osztalyu, magasan jobb volt, mint barmelyik masik gyartonal. Konkretan kijonnek hazhoz ha baj van, es addig nem mennek el, amig ki nem csereltek mindent ami kell, es amig nem mukodik minden kifogastalanul. Meg alapbol 26 honap garanciat adnak, a legtobb gyarto fele ennyit nem ad.
Meg azt sem ertem, hogy tudja valaki az S7 dizajnt fikazni, mikozben az S6 szerinte jo volt. Szinte teljesen ugyanolyan az S7-nek, csak kicsit kiforrottabb, jobb.
Tenyleg nem a samsung-ot vedem, de egyszeruen nonszensz, hogy mekkora baromsagokat irnak itt egyesek.
-
-
assemble
addikt
"Alapjáratban egyébként körülbelül 1,5 GB-nyi rendszermemória marad szabadon, ami annyira azért nem sok, a TouchWiz tehát elég sokat felemészt a 4 GB-ból"
Ez szerintem eleg felrevezeto kijelentes (ami a kommenteken latszodik is), ami erosen arra utal, hogy nincs teljesen tisztaban a kijelento a memoriahasznalattal androidon. Es nem a touchwiz-et vedem (sose szerettem, szerintem ronda, giccses, es a vanilla android minden szempontbol sokkal jobban tetszik).
Android-on egyszeruen nem igy mukodik a ram kezeles, semmit nem szamit, hogy technikailag mennyi van szabadon. Probal mindent a memoriaban tartani amig tud, hogy ne kelljen egy appot feleslegesen ujratolteni, ha legkozelebb azt hasznalna az ember. Es ebbol nincs semmi hatrany sem, mert amint szukseg van memoriara es nincs eleg, a legregebben hasznalt ilyen becache-elt appokat azonnal felszabaditja a rendszer egy pillanat alatt.
Szoval azt en erosen ketlem, hogy egy touchwiz ennyi memoriat megenne, szerintem ha akarna se tudna, a "hasznalt" memoria nagy resze gondolom sokkal inkabb becache-elt appokbol all, ami android-on szabad memoriakent tekintheto.
De meg lehet nezni a tenyleges memoriahasznalatot is a beallitasokbol, az mar inkabb mondana valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Tőzsde és gazdaság
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- eBay
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AliExpress tapasztalatok
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Autós topik
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest