Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic V2 - origami
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tevike
senior tag
Lassan egy mini gamer tabletet/laptopot hordunk a zsebunkben, azert hogy facebookozzunk, Viber, fenykepezzunk, es telefonaljunk(90%ban a felhasznalok talan..)
Ez az! Nem mondom, nekem sem olcso a telefonom, de nem azert vettem hogy gamer lehessek, hanem mert kompromisszumot nem akartam kotni egyik tulajdonsagaval sem. (Nem android).
Volt S6om, meg S6 edgem is, urieten, gyonyoruek, meg nagyon gyorsak, de ha egeszen oszinte vagyok magamhoz, tulzas volt az a tudas amit beletettek NEKEM abba a szep hazba.
Es akkor mondjuk ki, 10bol 9embernek szinten tulzas, es van egy szuk szegmens akik ufo modra megterhelik a kis gepuket es nekik van ertelme a tudasanak
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- iPhone 12 128GB Fekete Független
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest