- Samsung SmartTag2 teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- 10-es szám és ismeretlen telefon a Google előzetesén
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nem nyílnak a Foldok?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
maximilian4
addikt
Vedd már le a szemellenzőt. Dolgoztam és járok is külföldre és 100%osan ki merem jelenteni h amit itthon fizetnek gyakorlatilag semmit nem ér.
Látatlanban meg jó lenne ha nem minősítenél senkit. Annyira nagy médiafogyasztó vagyok, hogy hónapok óta egy híradót nem volt időm megnézni. A plázás meg az audis hozzászólásod meg elárul mindent. Plázákon kívül szoktál máshova is járni? Esetleg Budapestet már hagytad el? Ha talán nem lennél ilyen szűk látókörű, akkor láthatnád hogy a "plázákon" és az istore-okon kívűl mekkora szegénység van. Nyílvan aki ilyen helyekre jár az nem a szegény réteg. Én hónapok óta nem jártam ilyen pesti plázákban mert egyszerűen nem tehetem meg, és még nagyon sokan vannak így vele rajtam kívül. Akiket meg látsz ezeken a helyeken a drága audi autójukkal azok a kiváltságosok. Nekem pl. el kellett hagynom az országot, hogy megkeressem a tanulmányaimra a pénzt és elkezdthessem az egyetemet...és azt is láttam kint hogy élnek. Hidd el k*urva nagy válság van ebben az országban ès nagyon nagy szegénység, csak te éppen abból indulsz ki amit a közvetlen környezeteben látsz, ( ami úgy tűnik nagyon beszűkült).. -
maximilian4
addikt
Enyit gyengült a pénzünk. Egyre kevesebbet ér amit keresünk, egyre kevesebb dolgot tudunk belőle venni. Jó példa erre hogy pl a jelentősebb külföldi valuták mind "drágulnak" (eur, dollár, font) ennek ellenére a keresetünk nem nő, vagy hiába nő lászólag, a valódi vásárlóértéke kevesebb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest