Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• maximilian4

addikt

válasz FefeeX #465 üzenetére

Vedd már le a szemellenzőt. Dolgoztam és járok is külföldre és 100%osan ki merem jelenteni h amit itthon fizetnek gyakorlatilag semmit nem ér.
    Látatlanban meg jó lenne ha nem minősítenél senkit. Annyira nagy médiafogyasztó vagyok, hogy hónapok óta egy híradót nem volt időm megnézni. A plázás meg az audis hozzászólásod meg elárul mindent. Plázákon kívül szoktál máshova is járni? Esetleg Budapestet már hagytad el? Ha talán nem lennél ilyen szűk látókörű, akkor láthatnád hogy a "plázákon" és az istore-okon kívűl mekkora szegénység van. Nyílvan aki ilyen helyekre jár az nem a szegény réteg. Én hónapok óta nem jártam ilyen pesti plázákban mert egyszerűen nem tehetem meg, és még nagyon sokan vannak így vele rajtam kívül. Akiket meg látsz ezeken a helyeken a drága audi autójukkal azok a kiváltságosok. Nekem pl. el kellett hagynom az országot, hogy megkeressem a tanulmányaimra a pénzt és elkezdthessem az egyetemet...és azt is láttam kint hogy élnek. Hidd el k*urva nagy válság van ebben az országban ès nagyon nagy szegénység, csak te éppen abból indulsz ki amit a közvetlen környezeteben látsz, ( ami úgy tűnik nagyon beszűkült)..

• maximilian4

addikt

válasz FefeeX #450 üzenetére

Enyit gyengült a pénzünk. Egyre kevesebbet ér amit keresünk, egyre kevesebb dolgot tudunk belőle venni. Jó példa erre hogy pl a jelentősebb külföldi valuták mind "drágulnak" (eur, dollár, font) ennek ellenére a keresetünk nem nő, vagy hiába nő lászólag, a valódi vásárlóértéke kevesebb.

Új hozzászólás Aktív témák