- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Google Pixel topik
- iOS alkalmazások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Egy óra, két rendszer
Új hozzászólás Aktív témák
-
Docci
senior tag
Részben egyetértek veled, de ne várd el, hogy az MS veszteséggel adja a telefonjait. A 830 abba a ligába indul, ahol a Samu A5 is. Annak mennyi az ára? Nalátod. Ennek ellenére én is azt mondom, hogy a L830 ára egy rossz vicc. Eladásokat csak ilyen minőségű telefonokkal lehet elérni, mert valjuk be a sw azért még nem mindenben acélos. Ha a W10 nem fog nagyot szólni, akkor már mind1 lesz nekik.
-
Docci
senior tag
Valóban le a kalappal az S6 előtt, tényleg nagyon ütős lett.
A kérdéseidre csak az MS tud válaszolni. Bevallom én sem értem igazan őket, hogy hogyan sikerült ennyit időt elpepecselni, de jelenleg nem lenne már értelme a 8.1-et tovább faragni. Mint fentebb írtam ez egy L830 light. Szerintem a kijelző egy az egyben onnan van.Nyilván a telefon anyagminősége bánta az olcsósítást. Kérdem tőled a Samsung mit ad ennyi pénzért? Ace 4 et. Abban hol a fránya nagy S6 érzés? Sehol. Drágán jót mindenki tud. Olcsón jót már kevesek. -
Docci
senior tag
Nem tudom mire vélni ezt a sok negatív kritikát. Kb. 160 euróért mit vártok? A 640 jelenleg a legjobb ár/ érték arányú telefon WP szinten. Lényegében ez a telefon a 830 olcsó variánsa. A lényeget átemelték, a sallangot lehagyták. Tökéletes munkát végeztek. Igazából a L830 tulajok lehetnek dühösek, hogy ezt féláron megkapják. Jó úton halad az MS. Csak így tovább.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen videókártyát?
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Hyundai, Kia topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Elektromos autók - motorok
- CASIO órák kedvelők topicja!
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG 38GN950P-B 160Hz QHD+ IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest