- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
borbastomi
csendes tag
Érdekes koncepció. Bár azért azt nem mondtam volna, hogy nincs még olyan okosóra, ami külön választja az okos és az óra részt
A Kairos pl eléggé szeparálja a kettőt, és nekem sokkal jobban is tetszik. Az más kérdés, hogy 3-4-5-ször annyiba kerül, mint ez.
-
tzsolesz
nagyúr
Köszi az interjút.
Van benne valami. -
segesdil
csendes tag
mondja mar meg nekem valaki legyenszíves , Hogy miért van az , Hogy a beharangozó mobil aréna klip az elején tökéletesen szól , Majd a konkrét interjú alatt semmi csak olyan hangok, Mintha gyorsított felvételt hallgatnék. a kép az tökéletes végig. az összes mwc-s videó ilyen. (iPhone)
-
petipetya
nagyúr
Ügyes kooperáció. Gondolom, hogy a tehetősebb rétegnek szánják ezeket az órákat. Érdekes, hogy mindent a hanggal oldanak meg, ám ez az angol nyelv miatt így eléggé behatárolja az óra piacát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akciókamerák
- Házimozi haladó szinten
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Hegesztés topic
- További aktív témák...
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest