Új hozzászólás Aktív témák
-
borbastomi
csendes tag
Érdekes koncepció. Bár azért azt nem mondtam volna, hogy nincs még olyan okosóra, ami külön választja az okos és az óra részt
A Kairos pl eléggé szeparálja a kettőt, és nekem sokkal jobban is tetszik. Az más kérdés, hogy 3-4-5-ször annyiba kerül, mint ez.
-
tzsolesz
nagyúr
Köszi az interjút.
Van benne valami. -
segesdil
csendes tag
mondja mar meg nekem valaki legyenszíves , Hogy miért van az , Hogy a beharangozó mobil aréna klip az elején tökéletesen szól , Majd a konkrét interjú alatt semmi csak olyan hangok, Mintha gyorsított felvételt hallgatnék. a kép az tökéletes végig. az összes mwc-s videó ilyen. (iPhone)
-
petipetya
nagyúr
Ügyes kooperáció. Gondolom, hogy a tehetősebb rétegnek szánják ezeket az órákat. Érdekes, hogy mindent a hanggal oldanak meg, ám ez az angol nyelv miatt így eléggé behatárolja az óra piacát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- További aktív témák...
- Apple Watch SE 2022 GPS 44mm
- Apple Watch Series 7 45 mm Cellular LTE
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- Újszerű, karcmentes Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm LTE (E-Sim) Ezüst
- Apple watch Ultra 2 megkímélt akku 100% 2025.08.25.Apple jótállás beszámítok!
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged