Hirdetés
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
borbastomi
csendes tag
Érdekes koncepció. Bár azért azt nem mondtam volna, hogy nincs még olyan okosóra, ami külön választja az okos és az óra részt
A Kairos pl eléggé szeparálja a kettőt, és nekem sokkal jobban is tetszik. Az más kérdés, hogy 3-4-5-ször annyiba kerül, mint ez. -
tzsolesz
nagyúr
Köszi az interjút.
Van benne valami.
-
segesdil
csendes tag
mondja mar meg nekem valaki legyenszíves , Hogy miért van az , Hogy a beharangozó mobil aréna klip az elején tökéletesen szól , Majd a konkrét interjú alatt semmi csak olyan hangok, Mintha gyorsított felvételt hallgatnék. a kép az tökéletes végig. az összes mwc-s videó ilyen. (iPhone)
-
petipetya
nagyúr
Ügyes kooperáció. Gondolom, hogy a tehetősebb rétegnek szánják ezeket az órákat. Érdekes, hogy mindent a hanggal oldanak meg, ám ez az angol nyelv miatt így eléggé behatárolja az óra piacát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Series 7 45mm okosóra
- Apple Watch Ultra 1 (49 mm) 87 % Dobozos 3 szíj Szép állapot
- új Apple Watch Series 11 GPS 42mm rozéarany alumíniumtok Apple 1 év garancia
- Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular, 49 mm újszerű titán zöld-szürke BONTATLAN terep pánt! Akku 99%!
- Garmin Forerunner 970 Bontatlan
- 223 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5520 FHD notebook - i7 7820HQ 16GB DDR4 256GB SSD M1200 4GB WIN11
- iPhone 15 Pro Max 256GB 89% (1év Garancia)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A Kairos pl eléggé szeparálja a kettőt, és nekem sokkal jobban is tetszik. Az más kérdés, hogy 3-4-5-ször annyiba kerül, mint ez.