- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
blade zte
őstag
Most a hónap végére ígérték, és úgy gondolom be is tartják/tartották. Beástam magam amikor utánnanéztem a telefonnak, és azóta találtam reviewet, ami azért régebbóta ott csücsült.
Jólvan, túlbecsültem, Akkor "csak" egy újonnan vásárolt note ára, de az lg g2 már olcsóbban kapható.,
Amúgy meg opponak piacot kéne hódítania, ezért nem opció az, hogy a find 7 (és nem finder) rettenetesen drága legyen, mégis el kell még passzolni az n1-eket, amik jelenlegi árfolyam szerint 135-ezer forintba kerülnek. Lesz akkor vagy 150ezer a find 7, és valószínűleg annyiban lesz jobb bármelyik társánál, hogy kap egy 2k-s képernyőt.
-
blade zte
őstag
válasz
Peterson_ #19 üzenetére
De nincs normális áron, hanem a vivo xlay 3s árán van, ami kínaiak közül és a világon is az egyik, ha nem a legnagyobb tudású telefon.
Forgatható 13mp-es sony kamera, amit lefogadok, hogy 10 telefonban láttunk már, úgyhogy tök átlagos. Hátsó tapipadot meg hát nem igazán értem. Lesz hozzá nagy támogatottsági paletta appok között? nem hinném. Tudsz vele scrollozni, úgy hogy mások a képeket tisztán látják, ez az egyetlen funkciója. Van egy hatalmas akksija, ami az csúcstelóba már nem való hardvert évekig hajtja. Cserébe viszont olyan batárnagy ökölméretű kávákat kapunk, hogy inkább valami prototípusnak tűnik, mint telefonnak. Ehhez hozzájön az 5.9-es képernyű, és mmm megvan a világ egyik legnagyobb telefonja, ha nem számítjuk bele a huawei ökörködéseit 7 hüvelyken.
Én tavaly még ezektől akartam telefont venni. Fél hónapig néztem izgalommal, milyen telefont fognak bejelenteni, és voálá kapjuk ezt az amatőr próbálkoást. Régen is voltak ilyen kínai cuccok, hogy ment rajta a TV antennával, meg volt benne normál méretű USB, de felhagytak vele, mert a spec attól még használhatatlanul trágya volt. find 7-et nem is várom, csak jönnek bepótolni, amit tavaly épphogy ők adtak ki meg elsőként
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- BestBuy topik
- Gaming notebook topik
- Diablo IV
- Eredeti játékok OFF topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged