- Eldobták az S25 Ultrát, mint egy követ
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Stargate-szerű programot akar Európának az OpenAI és Altman
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Már a héten bejelentheti az Apple az új iPhone SE-t, állítja a Bloomberg
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueMerle
veterán
válasz
-Faceless- #68 üzenetére
Az a baj hogy egész addig amíg mellé nem teszel egy HD, fullHD kijelzős készüléket (vagy akár qHD) nem fog feltűnni mennyire pixeles a kép. Onnantól kezdve viszont rá sem akarsz majd nézni
-
Cyberpunk
félisten
válasz
callmeakos #69 üzenetére
Tömegdömping nulla fantázia.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
-
-Faceless-
őstag
Lehet, hogy meg fognak ezért kövezni, de szerintem igen van értelme ennyi készüléknek. Minden vágyat ki akarnak szolgálni, van olyan ismerősöm, aki kifejezetten 4.5 inches középkategóriás telefont keres, én is így vagyok csak én 4.8+-t szeretnék. A grandnak lenne értelme, nekem a design is tetszik, bár nem vitás azért ha mást nem, qhd mehetett volna bele...
-
blueMerle
veterán
Azért ennek is megvan ám az oka
Ilyenkor ugyanis mindegy mekkora ultragiga cuccot tesznek le az asztalra, nem kizárólag ők lesznek a figyelem középpontjában, és ez bizony nem tetszik ezeknek a cégeknek, érthető okokból. Szerintem néhány év múlva ezek a rendezvények gyökeresen átalakulnak, és elsősorban a kis ill. közép gyártóknak fognak lehetőséget biztosítani a termékeik széleskörű bemutatására.
-
saiyajin
senior tag
Nos ez nem valami sok a samsungtól. Persze mindenki tudta, hogy csúcs gépet ők itt tuti nem fognak mutatni, de ennél mindenképp többet vártunk. Valóban érdekes, hogy a nagy gyártók egyre kevesebb mutatnak az mwc-n.
"I don't even close my fuckin' eyes when I sneeze"
-
Draken
őstag
Mikorra várható az új alsó kategória bemutatása?
-
vimes
senior tag
Az a baj a Samsunggal, h már annyi kb. hasonló erősségű hardverrel rendelkező telefont kiadtak már... semmi értelme sincs az egésznek a xcoveren kívül, se a galaxy expressnek, se a grandnak. Ezeket is dobják be majd szépen 100k köré, ahol már ott van az SII, SIII mini, stb. minek kellenek még ezek is?
"Ole, ole, ole, ola, der FCK ist wieder da! Ole ole, ole ola, die roten Teufel sind ganz wunderbar." Let's go Bezte!
-
blueMerle
veterán
Szerintem idén is ugyanolyan hypenak nézünk elébe mint tavaly, kamu tokok, hátlapok, formatervek... egy ideig ezzel leszünk tele, bízom benne hogy a MA idén az S4 kapcsán nem fog elbulvárosodni és rákapni minden hírre, amiről messziről ordít hogy kacsa.
Evvan, várni kell, ezeknek a híreknek meg nem szabad felülni
Sent from my Samsung Galaxy S4
-
Zsoltesz93
tag
A dizájnerek lehettek volna kreatívabbak is formaterv terén.
"A marketing az az eszköz, amelyhez akkor nyúlunk, ha rossz a termékünk."
-
FET-MEN
veterán
-
littlelion21
addikt
Nem úgy volt hogy idén év elején totális arculatváltás lesz Samsung-éknál?
Vagy majd ez is márciustól a S4-el? -
szimike79
őstag
Az Xcover 2 hozott végre valami újat a Samsung márkajelzés alá dizájn téren.
A többiről inkább nem nyilatkozom, mert kezd a szánalmas kategória lenni.Sony Xperia S 4.0.4 ICS --> Samsung Galaxy Note 3 --> S7 Edge-> S9+
-
Robertoq
őstag
Én sem tartom valószínűnek, mert az amolednek nem ilyen a feketéje (bár most úgy hírlik nem az lesz az SIV-ben hanem SoLux Display). De az elméleti tokok is a szögletes formát sugallják.
[ Szerkesztve ]
-
FET-MEN
veterán
design unalmas már egyrészt, venni nem hiszem hogy fogják ezeket,a pixeles nagy kijelző nem hiszem hogy menő a mai FULLFULLHD ultraretina SuperamoledPlus8-as kijelzők melett
Iphone 7
-
-
TTTotya
senior tag
Ezek a felbontások ilyen képernyőméretekhez.....
ezt nem gondolhatják komolyan. Még az express so-so. Kiszúrja szegény júzer szemét a pixel szőr....
[ Szerkesztve ]
-
Ed3r_X_
nagyúr
-
Robertoq
őstag
válasz
Luck Dragon #41 üzenetére
Már csak március 14-ig kell várni és akkor bemutatják az SIV-et (ez már tuti) és ha igaz a kiszivárgott kép akkor jön az "új" formaterv. Amúgy is pl az Express amerikába készült:
Samsung Galaxy Express™ (AT&T)
Szóval a bemutatott termékek között azért van átfedés és nem lehet mindent mindenhol kapni, szóval nyugi -
Hát ezekre őszintén mi szükség? Még két tucat telefon, ugyan az a design, a kijelzőhöz mérten kapufa felbontás. Köszi.
Kezdem az érezni, hogy az MWC csak nyűg lassan a gyártóknak, és csak azért jönnek, hogy itt legyenek. Ha a HTC One, ha az S4, ha az Xperia Z, egy Lumia 1000 most jött volna, mint a régi szép időkben, pfejj de izgalmas hetünk lenne..
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
Látom ezt a formai tervet nem tudják elhagyni a samsungnál még 2013 ban sem, de sebaj az xcover igazán jóra sikeredet ,mint kivül és belül egyaránt ,a többi pedig nem tudot megyőzni sehogy sem.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Prien
addikt
Csak elsőre hangzik veszélyesnek ez a felbontás mizéria, gondoljunk csak a 7"-es 480x800 tabletekre, azok is használhatóak. Persze egy technokrata már nem fogja megvenni, de egy átlagember nem fogja a pixeleket számolni. Szerintem. A procinak meg előny a kevesebb pixel.
[ Szerkesztve ]
A kevés is több a semminél.
-
kelly416
veterán
Úgy látom, Samunál üzemidőre gyúrnak a fiúk! Kis felbontás, nagy akku.
-
keIdor
titán
Galaxy S II "Plus" (minusz) és Galaxy Express-nek mi értelme? Szinte ugyanaz a kettő. Galaxy Grand is vicc, 5"-on 800x480, ráadásul SGS3 klón az összes.
Dobálják ám ki a telefonokat rendesen., szokásos Samsung.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
blade zte
őstag
Én a grandon röhögök. A grand x in is jobb képernyöben, pedig az is átlagos. Amúgy ez divat lesz, hogy kínai cégek nevét+árkategóráját másolják?
Oppo find 7 astro black
-
Próféta
tag
Egységes formaterv ide vagy oda, de látom nem csak engem zavar, hogy a Samukat lassan már csak a méret alapján lehet megkülönböztetni. Vagy már úgysem
-
Robertoq
őstag
Kifejtenéd pontosan mire gondolsz? Csak mert egy launcher (tw, nova...) igazából a home screenből meg az appdrawerből áll. Előbbi színvilágát a háttérkép és a kirakott widgetek, míg utóbbit az telepített appok határozzák meg. Nem mondom, hogy a MW-től nincs jobb csak amit Te mondasz azt nem értem mire alapozod.
[ Szerkesztve ]
-
Kapanyél
őstag
Az Xcover pont az a telefon, amiben elférne egy 3500-4000mAh-s akku. Az LCD-nek jó nagy a fényereje, de az OLED meg bírja -20 fokban is... na jó, többet süt a nap, mint amennyiszer beköszön Szibéria.
Skandináviában meg tovább szenvednek.Hús vagyook, hús, hús, hús, hús, húús!
-
BlackLamb
tag
Hivatalos infók alapján mai napon a Samsung bemutatja legújabb Galaxy S3 Mini Plusz Hd Super Amoled Advanced Express Grande S telefonját az Galaxy S3 formabontó kinézetével.
"Samsung: Mert Mi még nem unjuk..." -
Halo
senior tag
2011 november
ekkor vettem meg az előtte pár hete debütált Defy-t.strapafonban előrelépés...?
semmi...(igen - mielőtt megköveztek, vannak bizonyos számokban hangyányi előrelépés, de összességében a 2,5 év alatt előrelépés majdhogynem nulla... Ha kihoznák most a Defy-re a JB-t, síííímán el lehetne adni új készülék gyanánt... no erre mondom, hogy ez semmi haladás...)
Motorola Defy, MOTO X (1st), Honor 8, Honor 20 Pro
-
jagelo
aktív tag
Kész viccccc ez a samsung remélem kap idén egy nagy pofont és rájön hogy nem tudnak minden sza...t lenyomni az emberek torkán még 20- évig ugyan azt a formatervet fogja használni ocska anyagból
-
gzbotii
nagyúr
Kar volt nagyithato kepeket rakni a cikkbe, ugyis az egesz egy kutya kulsore.
Am ami erdekesebb, hogy ezekrol en meg nem is hallotam, hogy mikor jeletettek be oket. Gondolom nem europai piacra jonnek..When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
zdanee
őstag
No, ezekért kár volt. Már az olcsó telefonok is mind péklapátok lesznek? Jövőre már gurulós bőrönd kell majd hozzájuk?
Zipit Z2 idomár - S23u 1TB - HP Envy x360 13 - SGW4 - Miyoo Mini
-
punky10
addikt
A formaterveket érintő kritikákkal teljesen egyetértek, de szerintem lehet élni 200 ppi környékén is...Nem kell mindenhova retina display...
Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
kengyel
nagyúr
Szép készülékek lennének, csak nem ilyen felbontással. Azért 5 colos kijelzőbe ekkora felbontást
kengyel
-
takacsbotond
őstag
Az Xvover tetszik, de a többi kuka...
Próbáltad már kikapcsolni-bekapcsolni?
-
kiskaktusz
addikt
Uncsi már ez a nyumnyung dizájn.
"Don't try to understand women... ...women understand women and they hate each other."
-
Sonyfan
tag
200 ppi
"Az volna a legnagyobb üzlet, ha embereket vásárolnék annyiért, amennyit érnek, és eladhatnám őket annyiért, amennyire tartják magukat."
-
batai15
félisten
ezek a koncepciók lehetnének akár életképesek is, mint a szegény ember s3ja, de mint a gyengébb s2plus, ez is borsos áron lesz. és igen nem vagytok egyedül, pont a tácswiz miatt nincs samsung telom.
-
blueMerle
veterán
Osztott képernyő? WVGA felbontáson
És eleve, ekkora méretbe WVGA felbontás? Hát ez...hát erre nem találok szavakat. Azt hittem a Tab 8.0 után már nem tudnak meglepni, de sikerült
Sebaj, ha kellően belövik az S3 alá az árát mindkét készüléket vinni fogják mint az akciós marhakonzevret a népek az hétszentség.
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Wiking
tag
Hát nem tudom, de én nem vennék a közel jövőben Samsung telefont. Nekem ez a lekerekített forma nem igazán jön be. Kinézetre inkább a Sony,HTC, vagy Nokia telefonjai tetszenek. Meg ugye a Samsung nem is a minőségéről híres.
-
Pacee87
aktív tag
Kedves Samsung!
Azt hiszem félreértették a nép kívánságát. Nem óriástelefon(oka)t szerettünk volna gyenge hardverrel, hanem kis (emészthető) méretű TELEFONt erős hardverrel! Bízom benne, hogy hamarosan orvosolják a hibát!
Üdvözlettel: Pacee -
Az xcover 2 jó volna csak ne lenne ennyire drága
Nem az érdekel,hogy hova postázod,hanem hol van a termék!!!!!
-
vipnolf
aktív tag
ráadásul már az S3 is randa volt.
pénteken volt szerencsém a T-ben megtapogatni hosszasan a Note2-t és hát ez a tácsviz. hát szavakat nem találtam milyen borzalmasan néz ki. mint egy kínai zsibvásár. semmi harmónia a színekben, semmi összhang. minden mindenféle színű. borzalmas volt. pedig tele pozitív lelkesedéssel léptem oda a kellően nagy kijelzőhöz és próbáltam átatni magam az érzésnek, de nem sikerült.XPERIA PRO, DELL INSPIRON 16 PLUS
-
Segal
veterán
Ezért nem jelentett itt be semmi érdemlegeset a Samsung
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Cyberpunk
félisten
Nincs ezeknek fantáziájuk. Könyörgök a vezető formatervezőt vessék elém.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
b.daniel
senior tag
Komolyan a Samsungnál nem tudnak valami új formatervvel kijönni?... Már majdnem mindegyik telefonjuk úgy néz ki mint az s3...vicc...
-
Zoja™
őstag
Szerintem ezeket csak azért állították ki az MWC-n, hogy ne egy szem termék (Galaxy Note 8.0) legyen a standjukon. Vicc kategória...
-
Swype
csendes tag
Dobhatnák már a 480 x 800-at...
-
ESP23
senior tag
Remélem hogy bemutatják az Ace 2, Mini 2 utódjait is.
-
DS39
nagyúr
hát így nem tudom, szerintem ezt most a Samsungnál elrontották. 5 col 480x800-as felbontással???
a Galaxy Express tetszik, ha 4 col-ba sűrítik mindezt nyerő lehetne. de így nekem aki nem akar 4 col fölé menni nagy, aki meg a tepsiket szereti, a felbontás miatt kiesik.ez az Xcover 2, előbbiek hardveres tulajdonságaival egész jó, csak gondolom meg is kérik az árát ennek a "strapabíróságnak".
[ Szerkesztve ]
-
daniel909
addikt
Galaxy Grand felbontása nagyon menő
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
prolad
addikt
Az xcover jó cucc,az express szintén (főleg hogy samoled plus
), a grandraq viszont nem tudok mit mondadni,az s3 és a note2 közé fölösleges,szerintem minimum 100 lesz itthon akkor meg már note.
-
Valentino K.
senior tag
Ez valami rossz vicc, ugye?
Nikon D500 / Sigma 18-35 F1.8 / Nikon 300mm F4 PF / Asus ROG
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Note 8.0 mellett néhány régebben bejelentett készülékbe botlottunk a standon.
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Eldobták az S25 Ultrát, mint egy követ
- Könyvajánló
- Milyen NAS-t vegyek?
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Stargate-szerű programot akar Európának az OpenAI és Altman
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest