- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
BookerDeWitt
tag
Ez eléggé vicces...szerintem nem eszi meg reggelire...azért sem igaz ez,mert a Nexusban 4 mag van és csak a proci eredmények jobbak nagy számokban! Azért egy két magos gépet összerakni egy 4 magossal...Hmmm....De nem sokkal teljesített jobban a 4 mag! Azért ez elszomorít egy kicsit,főleg,hogy one X tulaj vagyok!Mondjuk a One X az megeszi reggelire 14828 ponttal!
Mármint nekem ennyit mutat a telóm... -
Ed3r_X_
nagyúr
Ez azért nem a megeszi reggelire kategória szerintem, igen erős az RK3066 is. Bár a felbontás miatt eltérnek ugye. Viszont a Nexus 7 jobban megéri még mindig, kérdés lesz-e ennek jövője.
-
tjb007
nagyúr
válasz
danikollar #20 üzenetére
A második 4412 4212 lesz, elírtam.
-
tjb007
nagyúr
400MHz -en a 4412 -ben jár, a 4412 -ben "csak" 266 -on (az RK3066 -ben meg 255 -ön de csak gyárilag mert ugye ott is aki akar elmehet 400MHz -ig).
A Tegra 4 -es eredményeket meg majd akkor lesz érdemes felhozni amikor már tömeggyártásban lesz és majd egy olyan eszközön lesznek lefuttatva ezek a szintetikus tesztek ami bárki számára elérhető, nem egy fejlesztői eszközön amit semmi sem ismer még.
-
-
eXodus
őstag
Bár ahány teszt és soc felépítés annyi féle eredmény, de pl glbenchben(offscreen) a sgs2 Mali-400MP(?4) jobb mint a vmilyen tegra3. Ami nem valami fényes eremény, ismerve az nv múltját. Ebből kiindulva a tegra4 sem lesz valami acélos.
A cpu sokat nem számít, mert azt már a legalja kínai cégek is összelegózzák. -
-
zsirfecske
addikt
válasz
zsirfecske #6 üzenetére
basszus valamit nagyon benéztem, a lenovo új tabletjei drágábbak 100 dodóval, bocs.
-
Cathulhu
addikt
Igen a felbontas kisebb, de a kulonbseg nagy, es nem a tegra javara, szoval meg azonos felbontas mellett is kb kiegyenlitett kuzdelemrol beszelhetnenk, nem latom a kenterbe verest sehol. Ertem en, hogy az emberekben van egy ilyen berogzodes, hogy ha nVidia, akkor fuuuu, de egy szakmai oldalon, cikkben?
-
tjb007
nagyúr
Én már három nappal ezelőtt megmondtam
A véleményemet meg ugyanúgy tartom, ehhez a HP -nak túl sok köze nincs.
(#9) a_n_d_r_e_w
A Nexus 7 -ben azért nagyobb felbontást kell meghajtani, szóval nem csoda, hogy kikap (mondjuk azonos felbontás mellett is kikapna, igaz nem sokkal).
-
raper
senior tag
Alább mennek még ők ezzel az árral.
-
Cathulhu
addikt
Mivel az egyik 4 a masik 2 magos, nem csoda a nagy elteres. Neztem is nagy szemekkel a megeszi reggelire kifejezesnel, mivel emlekeim szerint a Tegra3 nem igazan villogott, es az antutu szerint is gyengebb mind a 2D mind a 3D, szoval szeretem az ilyen, csinaltunk tesztet, itt a fenykep, aztan megis tok az ellenkezojerol beszelunk cikkeket.
-
danikollar
őstag
A Nexus 7 ellen azért nehéz labdába rúgni.
-
zsirfecske
addikt
de mégis ezt meg minek? 100 dollár plusz és lassabb mint a nexus 7.
-
Nigér
őstag
A ONE X ezzel a Tegra 3-mal kb. tizenötezret csinál Antutuban.
-
gzbotii
nagyúr
A HP direkt nem akar sikeres lenni? Vagy keresik azt, hogy hol tudnanak ujra bukni?
-
BiP
nagyúr
Én is ezt néztem. Az a 10% eltérés messze van a "megeszi"-től.
Viszont ahogy néztem a részeredményeket, látszik, hogy a CPU-nál jóval nagyobb az eltérés a Nexus7 javára, de mivel a Nexus7 GPU-ban viszont kikap, ez kompenzálja, ezért lehet, hogy az összpontszám már nem tér el annyit.Amúgy örülök, hogy a gyártók nagyobb hangsúlyt fektetnek a 7"-os tabletekre is. (nálam ez a 7-8" az ideális).
Csak kár, hogy a keret még mindig elég nagy. -
kcsa
veterán
A pontszámok alapján nem a "megeszi reggelire" kategória, bár hogy őszinte legyek fogalmam sincs melyik hardvernek hány pontot kellene hoznia
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest