- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Csak nem növel akkukapacitást a Samsung
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xiaomi 12T - egytucat
- Küszöbön a One UI 8 béta program
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
leslie_smith
aktív tag
Ez a külső/kamera/SD bővítés N7 HW-el jöhet
-
Ed3r_X_
nagyúr
Nem sok kétmagos megoldás rohangál 1.6 Ghz-el, ez tipikusan a RK3066 órajele, és valahogy hajlok rá, a táblagépekben nem annyira jártas cégek, esetleg az olcsóbbak dolgoznak ezzel.
Ám a külső szerintem nagyon szép, az oldalsó keret tetszik
-
Cathulhu
addikt
Lesz vagy $30 a kulonbseg, cserebe sokkal rosszabb support, legalabb fele olyan gyenge hardver, stb...
-
zsírsámán
senior tag
válasz
Luck Dragon #40 üzenetére
De akkor az olyan is legyen. Nem lenne ezzel semmi gond, ha valami érdekességgel is kiálltak volna, de ez így egyedül eléggé semmi.
-
Lenovo után már a hp is csinál egyet? hmm csak így tovább minden notebook márka hozzon ki egyet.
-
zsírsámán
senior tag
Hát ez nem valami meggőző...
-
gzbotii
nagyúr
Hat elfert volna oda egy HD kijelzo. Bar.
A hatlapi kamerat meg inkabb pakoltak volna elol, akkor meg lett volna ertelme.Eroteln probalkozas, ugy erzem...ezek semmibol sem tanulnak?
-
-
-
batai15
félisten
maradjon csak a laptop gyártásnál.
-
kapeti07
senior tag
A Tablet nem egy nagy durranás de én inkább vennék ilyet mint egy Wayteq-et. Szerintem a HP gyorsan összerakott egy olcsó Tabletet, ez a teljesítmény pedig elég szerintem egy kis böngészésre, skype-olásra meg filmezésre.
-
Kiderül, hogy Rockchip RK3066, az megy 1,6GHz-en, és kétmagos Cortex A9-es.
szerk.: megelőztek
-
tjb007
nagyúr
Több helyen is felvetődött már, hogy a HP -nak nem sok köze van hozzá, csak valamelyik kínai bérgyártó (ODM) terméke mert eddig minden jel arra enged utalni.
Igazából nem ők az egyetlenek, az MSI is ugyanezt csinálja már a kezdetek óta (amióta tablettel foglalkoznak) ami valahol érhető is mert ezzel lehet a legkevesebbet bukni amiben egyszer már volt részük.RK3066 van benne amúgy.
-
Oppenheimer
nagyúr
Ezaz HP! Így kell visszatérni! (nem)
-
hallador
addikt
Ha 50 000 Ft lesz, akkor ennyiért pont jó.
-
törölt tag
válasz
this is life #14 üzenetére
igen, de azoknál a cégeknél azért már van valami koncepció, még akkor is, ha na visszaesés volt előtte. a Dell és HP meg még csak kapkod a levegőbe, és nem találnak irányt, pedig tökre nem lenne nehéz. ha egy Huawei meg ZTE képes rá, akkor nehogy már egy HP ne legyen képes...
-
GeryFlash
veterán
Nem tudom, külföldön sztem ez best buy lesz alsó kategóriában, a balkán meg csak hőbörögjön, a wayteq, acer meg a nexus biztos hasonló minőséget képvisel, vegyétek azt...
Ha akciósan lesz thti veszek egyet, csak a gpuról lenne jó tudni vmit -
raper
senior tag
Kezdeti lépésnek nem is olyan rossz. Ha a masina tartósabb, mint a piacon lévő kínai párjai, akkor elgondolkodom azon, hogy a jelenlegi kínait lecseréljem. Mert arra amire nekem kell pont elég.
-
M3oH
addikt
Nekem tetszik a masina igy kulsora. FElbontasert kicsit kar, de azert vallalhato. Kerdes, hogy a vegso ar mennyi lesz.
-
-
saelin
veterán
HP-től többet vártam volna, így semmi nem győzött meg, hogy akár tablet vásárlásnál számításba vegyem. Örülnék ha összeszednék magukat.
-
törölt tag
rossz nézni, hogy ezek a nagy cégek hogy kapálóznak, miközben porlik szét a felépített váruk. a HP, Dell is ilyen lassan reagáló óriás, aki mellett úgy elment a piac, hogy az már fáj.
-
Cathulhu
addikt
A Slate 7-et egy ismeretlen típusú lapkakészlet hajtja, mellyel kapcsolatban érthetetlen módon titkolózásba burkolózik a gyártó, a kérdésünkre nem voltak hajlandók válaszolni ez nem lényeges információ felkiáltással.
Akkor mi a lenyeges info? Gondolom a user experience, es abba fektettek a rengeteg munkat. Ja nem, az is stock android, akkor megis mi a fene a lenyeges informacio a HP szerint? Nem nott a szememben a ceg, meg mindig a beka segge alatt vannak...
-
amanoba
őstag
pont a böngészés érdekelt volna, erre az nem akart működni, ejh.
nekem kifejezetten tetszik, kérdés, mit fog kóstálni, mire tényleg a piacra a kerül a kiskereskedelemben.
én mindenesetre várom. -
DJGABI
addikt
szánalmas. jobban jártak volna, ha valami kínai cuccot licenszelnek. ez kb visszalépés a TouchPad-hez képest...
-
savoo
addikt
Semmi.
-
kiskaktusz
addikt
Komolyabb táblát vártam a hír után, ezzel lehet, hogy megint lebőgnek...
-
malnabokor
senior tag
Nem latok a HP-nal tul nagy fantaziat... mintha nem tudnak, hogy miert is csinalnak tablagepet. Ami osszejon, az osszejon, kiadjak, es ahogy esik ugy puffan
Pedig van egy laptopom a HP-tol, azt nagyon szeretem, de ezekkel a tablagepekkel ugy szenvednek, hogy rossz nezni -
callmeakos
veterán
Semmi extra....
A jobban bajban lévő BB jobban megerőltette magát... -
=Mentor=
őstag
Megerőltethette volna magát egy kicsit jobban is a HP, bár a Acer 512 MB RAM-al szerelt gépénél még ez is jobbnak tűnik.
-
Zsoltesz93
tag
Nem nagy eresztés,ha már ennyire erölteti a táblagép frontot a HP,akkor valami nagyobbat is durranthattak volna.
Az a pixelsűrűség... -
HardRic
addikt
A kínaiak ennyiért sokkal jobb gépeket kínálnak.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Jelly Beannel, kétmagos processzorral, FFS+ LCD kijelzővel és visszafogott kezdőárral rendelkező táblagép a HP-től.
- iPad Pro 7 M4 13" 256GB Cellular Hibátlan/2025.11.29.Apple Gar./p4219
- Aki kapja marja! HP Pavilion X2 tablet alkatrésznek 1.990ft/db töltővel!
- Apple iPad 10,9" (10th gen) 64GB WiFi
- ELADÓ APPLE IPAD AIR 2 GOLD 32GB
- Eladó Apple 10.9-inch iPad Air5 Cellular 64GB - Space Grey model - 2023.09-es vásárlás
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú
- AKCIÓ! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest