- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
Uhf, köszi a helyreigazítást. Nagyon belekeveredtem.
Szóval akkor csak annyi, hogy elhagyták az arc szót. Meg persze SE-ből csak Sony lett... Frankó...Szemből nézve a sima S design-ja jobban bejön. Oldalról meg pont az arc S tetszik. =/ Szobára velük, lássuk mi sülne ki
Mégegyszer köszi!
-
Dany007
veterán
Még egy dolgot nem értek.
Most ez a két telefon az Xperia S két kistestvére. De most ez az Xpreaia S ez valójában a Sony Ericcson Xpreia arc S amiről már van mobilarenas teszt is? [link]
Mert a cikkben azt írják az Xperia arc S csak 720p-s videót tud rögzíteni.Mert itt úgy írják, hogy Xpreia S kistestvére és nem Xpreaia arc S. Plusz valamelyik blogos cikkben olvastam, hogy bog azt írta, hogy jó lenne már róla egy tesztet is írni... Most akkor melyik melyik? :S Van külön Xperia arc S és Xperia S is ?
-
Dany007
veterán
Köszönöm! Akkor jó. A P-t néztem ki magamnak
Már csak az auto fényerő a kérdés. Remélem kikapcsolható lesz. Azért furcsa, mert ez egy csomó más telefonban is alapból bent van. És nem szokták külön kiemelni. De ahol eddig próbáltam pl iPhone 2G ott nagyon fosul működött. Muszáj volt kikapcsolnom. Semmi értelme nem volt.Bár ezzel még ráérek, mert jövő márciusban jár le a szerződésem a T-nél. Akkor akarok telefont váltani. Addigra már remélhetőleg gyárilag 4.0 lesz rajta
Több infó, plusz talán az ára is jó lesz.
-
Dany007
veterán
Nekem nem teljesen vilagos a videobol, akkor most a P 1080p-s videofelvetlere kepes a U pedig csak 720p-re? Vagy mindegyik csak 720p?
Ja es a fenyerot ugye lehet manualisan is szabalyozni?Csunya lenne ha nem lehetne...
-
Dany007
veterán
Tyű, komolyan néz ki! Már az előzetesekben is tetszett a formája. Így videón is tetszetős.
Amúgy ez milyen árkategóriát képvisel? Csak úgy, kb... 150k? 100 alatt? Vagy 150 fölött?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest