Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bocha
HÁZIGAZDA
Mindig csodálkozom, amikor a letölthető próbaverziók és a szabad választás fényében valaki a saját idejére, mint kvázi fizetőeszközre hivatkozik, de ez az én bajom. Továbbá erős nyilatkozatnak érzem, hogy a Gameloft a fejlesztők legalja csupán azért, mert grafikai és szavatossági szempontból egyébként igen kellemes, ám sok esetben brandelt és sok esetben koppintott játékokat adnak ki. Ettől függetlenül nem kell szeretned őket, de a jelek szerint mi sokan gondoljuk úgy, hogy szükség van rájuk.
-
imisomogyi
aktív tag
-
Bocha
HÁZIGAZDA
Egyrészt látnod kellene, hogy a Gameloftnak elég sok title-je van (Splinter Cell, Prince of Persia), szóval nem mindenük kópia. De ennél is sokkal fontosabb, hogy ők mobilra fejlesztenek, és a mai fejlődési ütem, valamint a 3-6 eurós letöltési ár mellett én úgy gondolom, hogy nem fér bele egy két-három-négy éves fejlesztési idő, amit az általad említett címek megkapnak. Igen, nyilván egy csomó cuccuk klón, de annak legalább minőségi. Elég nagy gondban lennénk, ha a jó ötletek ilyen szintű lemásolása tiltott dolog lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- új SteelSeries Arctis GameBuds fülhallgató
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest