- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
Új hozzászólás Aktív témák
-
aljuzer45
csendes tag
Jo látni azt a készüléket/ket/ melyeket mink átlag emberek/Prolik-Csorok/ nem tudunk megvenni,csak képen nézzük,olvasunk rola/luk/.
-
Brutális eb
addikt
"az Androidnál amúgy is csak az őrült specifikáció hajhászás a lényeg."
Aírásod:
http://mynokiablog.com/ ------ Nokia 808 PureView, a mobil multimédia koronázatlan királya.
Mert a 41 megának van ám értelme....
Ja bocs tudom indúl a kereskedelmi űrutazás majd a holdról fotózom asszonyt amint tekrei a jokerem,hogy mire hazaérek könnyű legyen visszaállnom a gravitációra.Annyira lányossan komolytalan vagy....
A pana meg majd akkor lesz érdekes ha készen van a szoft.És emberi árazással érkezik.
-
solanthugor
aktív tag
Tetszik, szèp nagy kijelző, előről nagyon pofàs! Grat a panànak, jòl sikerült darab...
-
L.C.S.
tag
Én 4.3 kijelzőt használok, ez az első okostelefonom, és teljesen megvagyok elégedve vele (zte skate). A gyengébb hardvert se érzékelem, egyedül a gyenge aku kapacitás ami zavar, de ez általános, szóval ez egy másfajta vélemény...
-
kolosanyi
veterán
Persze, csak megállapítottam, hogy a nagy kijelzős izék számomra nem okésak. Mondjuk nem mintha cserélném a Nexust még egy ideig...
-
Stanley-B.
őstag
Ha itthon kapható lesz, ez lesz a következő telóm! Áááá nagyona dja
-
Recon666
Közösségépítő
Tetszik.
-
kolosanyi
veterán
Nem tetszenek. Eddig nagyon vegyes az idei MWC. Pár modell igazán bejön, nagy többsége elmegy, megint van pár, jellemzően ezek a batár nagy tepsik, amiktől kiráz a hideg. Egyszerűen ormótlanok.
-
prolad
addikt
Kíváncsi vagyok mibe fog kerülni.Nagyon tetszik és a képméret is még pont jó.
-
Prien
addikt
Jöhet! Első mobilom is Panasonic volt, imádtam! Ebben sem csalódnék, tuti!
-
Angel1981
veterán
Nem túl nagy ez már egy kicsit?
-
joey04
titán
ha valóban ki fogja használni a több magot a programok nagy része, akkor azért kéne. De ez egyébként is másodlagos. Egyszerűen a gyártók eldöntötték, hogy mindenből lecsippentek, ha kell, ha nem. Kevesebb memória/háttértár, gyengébb proci, kisebb kijelző, gyengébb kamera. ez van, zabáld. na ez a nem jó.
-
kzoltann
aktív tag
elkezdem emelgetni a 32 colos tévémet, csak hogy szokjam mikor majd olyat kell magamnal hordani
, mert az a "normális" méret
-
AS
félisten
Lg 4.7 es
HTC 4.7 es
többi mint 4.5-5 között van.
Jó hely kihasználással még 5 ös kijelző készülék sem lehet olyan hatalmas.
Persze valakinek nagy így is. -
bok92
addikt
válasz
Oppenheimer #2 üzenetére
-
rinbanbo
tag
Ennek is ellopták az alsó részét a kijelzőnek...minek ez a szar megoldás hogy a kijelzőn legyen az érintő gomb...
-
AS
félisten
136 x 70 x 9,6 annyira nem nagy.
HTC One x: 134.4 x 69.9 x 9.3 mm pedig az 4.7 es. szoval szép munka hogy övüké meg 5.0
-
gabe8719
senior tag
Pff... Miért nem lehet megérteni, hogy a többségnek már nem vonzó egy 3,7" feletti kijelző?! (a 4" is már nagyon-nagyon határeset szerintem..)
Mi a jófrancnak? Ki akar manapság szívlapáttal telefonálni? Érdekli a fenét hogy hány magos, tegyenek bele végre egy értelmes méretű kijelzőt, meg egy normális akkumulátort, aztán kész.. Ne térjünk már vissza ahhoz az időkhöz, amikor menő volt az utcán a vállra vett táskarádió..
-
Zsolaxx
csendes tag
Sosem értettem az ekkora tepsik lényegét.A Panasonic egy jó gyártó.ha be akar szállni ismét a telefon "bizniszbe" nem itt kellene kezdeni,bár az az összes új és visszatérő gyártó így próbálkozik a visszatéréssel
-
=Mentor=
őstag
5 col, innentől kezdve az sem érdekel ha 16 magos procit vagy 5 terás tárhelyet kínál..
Mondjuk a kisebb gyártók még inkább megalomániában szenvednek, hiszen valahogy ki kell tűnni a tömegből, az Androidnál amúgy is csak az őrült specifikáció hajhászás a lényeg.
-
SentryGun
aktív tag
Remélem az Appok gyártói is alkalmazkodni fognak az egyre több képernyőfelbontáshoz... (Ha jól emlékszem a wayteq xtab-100-nál olvastam, hogy probléma a nem megszokott felbontás.)
-
kiskaktusz
addikt
Végre Pana mobilról is lehet olvasni
Jófajta, csak kurv@nagy
-
V.T.CS.
senior tag
kéne,sunáznám.
-
hemaka
nagyúr
Mik azok a kis fika ikonok egy ekkora kijelzőn? szánalom...
-
domi007
őstag
Reméljük elug lesz a power benne
-
afterwhite09
tag
O istenem, mennyi jó telefon
asszem eldöcögök még a galaxymmal aztan rányulok egy ilyesféle masinára... : ) szerintem itt már annyira nem mérvadóak a hardveres képességek és az ár sem, mert 110-120 körül lesznek legolcsóbban a felsőkategóriások
.. Dominál a kijelző minősége és az üzemidő... na majd meglátjuk.
-
floatr
veterán
Még egy tepsi... 8/
Nemtom, lehet h velem van a baj, de a mostani felhozatalban egyetlen olyan sem volt, ami vállalható formatervvel van megáldva. -
Oppenheimer
nagyúr
Jöhetne már egy 6-6,5 colos kijelzőjű telefon is, ezek egyszerűen nem elég nagyok nekem
-
Az Eluga Power formaterve IP57 minősítéssel rendelkezik
Ez biztos hogy nem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest