Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
- 

aljuzer45 csendes tag Jo látni azt a készüléket/ket/ melyeket mink átlag emberek/Prolik-Csorok/ nem tudunk megvenni,csak képen nézzük,olvasunk rola/luk/.      
- 

Brutális eb addikt "az Androidnál amúgy is csak az őrült specifikáció hajhászás a lényeg." Aírásod: http://mynokiablog.com/ ------ Nokia 808 PureView, a mobil multimédia koronázatlan királya. 
 Mert a 41 megának van ám értelme....
 Ja bocs tudom indúl a kereskedelmi űrutazás majd a holdról fotózom asszonyt amint tekrei a jokerem,hogy mire hazaérek könnyű legyen visszaállnom a gravitációra.Annyira lányossan komolytalan vagy....    A pana meg majd akkor lesz érdekes ha készen van a szoft.És emberi árazással érkezik. 
- 

solanthugor aktív tag Tetszik, szèp nagy kijelző, előről nagyon pofàs! Grat a panànak, jòl sikerült darab... 
- 

L.C.S. tag Én 4.3 kijelzőt használok, ez az első okostelefonom, és teljesen megvagyok elégedve vele (zte skate). A gyengébb hardvert se érzékelem, egyedül a gyenge aku kapacitás ami zavar, de ez általános, szóval ez egy másfajta vélemény... 
- 

kolosanyi veterán Persze, csak megállapítottam, hogy a nagy kijelzős izék számomra nem okésak. Mondjuk nem mintha cserélném a Nexust még egy ideig...  
- 

Stanley-B. őstag Ha itthon kapható lesz, ez lesz a következő telóm! Áááá nagyona dja  
- 

Recon666 Közösségépítő Tetszik.  
- 

kolosanyi veterán Nem tetszenek. Eddig nagyon vegyes az idei MWC. Pár modell igazán bejön, nagy többsége elmegy, megint van pár, jellemzően ezek a batár nagy tepsik, amiktől kiráz a hideg. Egyszerűen ormótlanok. 
- 

prolad addikt Kíváncsi vagyok mibe fog kerülni.Nagyon tetszik és a képméret is még pont jó. 
- 

Prien addikt Jöhet! Első mobilom is Panasonic volt, imádtam! Ebben sem csalódnék, tuti! 
- 

Angel1981 veterán Nem túl nagy ez már egy kicsit?  
- 

joey04 titán ha valóban ki fogja használni a több magot a programok nagy része, akkor azért kéne. De ez egyébként is másodlagos. Egyszerűen a gyártók eldöntötték, hogy mindenből lecsippentek, ha kell, ha nem. Kevesebb memória/háttértár, gyengébb proci, kisebb kijelző, gyengébb kamera. ez van, zabáld. na ez a nem jó. 
- 

kzoltann aktív tag elkezdem emelgetni a 32 colos tévémet, csak hogy szokjam mikor majd olyat kell magamnal hordani  , mert az a "normális" méret , mert az a "normális" méret 
- 

AS félisten Lg 4.7 es 
 HTC 4.7 es
 többi mint 4.5-5 között van.
 Jó hely kihasználással még 5 ös kijelző készülék sem lehet olyan hatalmas. 
 Persze valakinek nagy így is.
- 

rinbanbo tag Ennek is ellopták az alsó részét a kijelzőnek...minek ez a szar megoldás hogy a kijelzőn legyen az érintő gomb... 
- 

AS félisten 136 x 70 x 9,6 annyira nem nagy. HTC One x: 134.4 x 69.9 x 9.3 mm pedig az 4.7 es. szoval szép munka hogy övüké meg 5.0  
- 

gabe8719 senior tag Pff... Miért nem lehet megérteni, hogy a többségnek már nem vonzó egy 3,7" feletti kijelző?! (a 4" is már nagyon-nagyon határeset szerintem..) Mi a jófrancnak? Ki akar manapság szívlapáttal telefonálni? Érdekli a fenét hogy hány magos, tegyenek bele végre egy értelmes méretű kijelzőt, meg egy normális akkumulátort, aztán kész.. Ne térjünk már vissza ahhoz az időkhöz, amikor menő volt az utcán a vállra vett táskarádió..  
- 

Zsolaxx csendes tag Sosem értettem az ekkora tepsik lényegét.A Panasonic egy jó gyártó.ha be akar szállni ismét a telefon "bizniszbe" nem itt kellene kezdeni,bár az az összes új és visszatérő gyártó így próbálkozik a visszatéréssel  
- 

=Mentor= őstag 5 col, innentől kezdve az sem érdekel ha 16 magos procit vagy 5 terás tárhelyet kínál..      Mondjuk a kisebb gyártók még inkább megalomániában szenvednek, hiszen valahogy ki kell tűnni a tömegből, az Androidnál amúgy is csak az őrült specifikáció hajhászás a lényeg. Mondjuk a kisebb gyártók még inkább megalomániában szenvednek, hiszen valahogy ki kell tűnni a tömegből, az Androidnál amúgy is csak az őrült specifikáció hajhászás a lényeg.
- 

SentryGun aktív tag Remélem az Appok gyártói is alkalmazkodni fognak az egyre több képernyőfelbontáshoz... (Ha jól emlékszem a wayteq xtab-100-nál olvastam, hogy probléma a nem megszokott felbontás.) 
- 

kiskaktusz addikt Végre Pana mobilról is lehet olvasni  Jófajta, csak kurv@nagy Jófajta, csak kurv@nagy 
- 

V.T.CS. senior tag kéne,sunáznám. 
- 

hemaka nagyúr Mik azok a kis fika ikonok egy ekkora kijelzőn? szánalom... 
- 

domi007 őstag Reméljük elug lesz a power benne  
- 

afterwhite09 tag O istenem, mennyi jó telefon  asszem eldöcögök még a galaxymmal aztan rányulok egy ilyesféle masinára... : ) szerintem itt már annyira nem mérvadóak a hardveres képességek és az ár sem, mert 110-120 körül lesznek legolcsóbban a felsőkategóriások asszem eldöcögök még a galaxymmal aztan rányulok egy ilyesféle masinára... : ) szerintem itt már annyira nem mérvadóak a hardveres képességek és az ár sem, mert 110-120 körül lesznek legolcsóbban a felsőkategóriások .. Dominál a kijelző minősége és az üzemidő... na majd meglátjuk. .. Dominál a kijelző minősége és az üzemidő... na majd meglátjuk.
- 

floatr veterán Még egy tepsi... 8/ 
 Nemtom, lehet h velem van a baj, de a mostani felhozatalban egyetlen olyan sem volt, ami vállalható formatervvel van megáldva.
- 

#39560925 törölt tag Jöhetne már egy 6-6,5 colos kijelzőjű telefon is, ezek egyszerűen nem elég nagyok nekem 
- 

schawo titán Az Eluga Power formaterve IP57 minősítéssel rendelkezik 
 Ez biztos hogy nem 
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- 3D nyomtatás
- Xbox Series X|S
- Windows 10
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iPhone topik
- Az Intel szerint sokáig marad velünk az Intel 18A node
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- További aktív témák...
- Vadonatúj Blackshark 4 256GB full turbó mobilgamer csomag, kártyafüggetlen!
- újszerű iPhone 16e 128GB black fekete független Apple garancia
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- Samsung S25 12/128GB Navy Blue, Snapdragon Elite, makulátlan állapotban, 33hó garival eladó
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799
- DELL Thunderbolt TB16 Dock (ELKELT)
- Samsung Galaxy S22 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)