Új hozzászólás Aktív témák
-
biczotibi
csendes tag
Jóéccakát
-
biczotibi
csendes tag
SGS 2 egy vicc.Nekem lapátkezem van de kényelmetlennek találtam,igaz csak egy órát volt nálam.Az androidhoz lassan atomerőmű kell,a wp7 nem fagy szaggat,és a 3,8as kijelző pont megfelel.Így lett Optimus.
A szifon egyszerüen nem bírta amit elvártam tőle,de attól még nem szar.
Nekem a wp7 teljesen megfelel. -
-
biczotibi
csendes tag
De hül,e vagy tibi
Minek vitázol? -
biczotibi
csendes tag
De egy ilyen 808 kell...
És pont. -
biczotibi
csendes tag
válasz
Cyberpunk #229 üzenetére
Érvek kellenek?
Egyszerű.Minden oprendszert kipróbáltam,mindel fotóztam,ami nem jött be az ment a háztól.Vagy azért mert nem bírta reggel 6tol délig szuflával(iPhone4,vagy azért mert a nagyarcú hardver ellenére lagolt,fagyott(galaxyS).
A közel 3 éves 5800ra az xedik frissítést teszem fel és az őskori hardverrel netezek,zenét hallgatok az eredeti aksival.Az optimus7 nemhinném hogy magyarázatra szorul.
De aki ki akar oktatni,az úgy tegye,hogy ezt mind próbálja ki,lakja ezeket be és úgy értékeljen.
A láttam már valakit,akinek a szomszédja ilyet használt féle vélemények nemannyira...
De tényleg... -
biczotibi
csendes tag
Ennyi...
A nokiát mindenki leírta,most odabasztak,és megmutatták mit is tudnak.
Optimus7et és egy 5800át használok,de egy ilyen kell nekem,meg egy Lumia900 és elégedett leszek.
Az android meg az iOS meg a bada maradjon a gyerekeknek.
(mielőtt beszólna bárki volt iPhone4 és GalaxyS,mindkettő fostalicska a Bada meg a kettő keresztrzése)
Ui:ez egy magánvélemény,nem kérek üzenetben kioktatást,mer tojok rá
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest