- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- MIUI / HyperOS topik
- AI: keményen kiosztotta Európát az amerikai alelnök
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- One mobilszolgáltatások
- Android Autót minden mobilra!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepe79
addikt
Aztaaaa, nálam a myPhone 5570 GT láttán már most megindult a nyálelválasztás
, és azt hiszem, hogy megvan a jelenleg használt Samsung B2700-asom utódja. Bár a második félév még messze van, de egy jó, és olcsó strapa-készülékre megéri várni, márpedig ez ilyen feature-k mellett az lesz!
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
stol
addikt
Nekem 3 hónapja van egy 6680. Teljesen meg vagyok vele elégedve.
Elsőre kicsit kevésnek tűnt a 4 napos akku idő, de a minkét sim-en bonyolított beszélgetések össze 3,5órás ideje magyarázatot adott erre. És nem is rossz. -
katona.t
tag
Szerintem R310-et akart mondani, az volt az atomháború-álló modellje az Ericcson-nak.
Az "aktív" modellben ha menni fog a gps mire lesz jó? Ha jól értelmeztem ezek zárt rendszerű készülékek, max. java lesz rajta nem? Amúgy nagyon tetszik és ötletes, főleg a hátsó kijelző.
Filip homlokból gyöngyözött a végére...[ Szerkesztve ]
-
Én is várom a teszteket.Az a strapa teló érdekes lehet.
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=domperke
-
AMD Power
titán
Várom az első teszteket...
-
Dsert
tag
Van fantáziájuk, jó irányba mennek szerintem, és tényleg hiányzik a piacról a strapa telefon és a nagy kijelzőjű hagyományos is... jöhetnének az újiitások. Tetszik a myphone.
Csak maradjon az ár mindig alacsony... -
madstunt
addikt
Ahogy elnézem ABE kolléga az idei MobileMeetingen is bele lesz varázsolódva a MyPhone standba.
BASIC -
Alexios
veterán
Mondjuk azért azért az eléggé túlzás, hogy nemjelentek meg strapatelefonok az ericsson r320 óta, azért mostanában megjelent pár samsung, sonim, vagy akár a motorola defy
-
mrlujoak
veterán
Filip rettenetesen megizzadt a riport végére...
A hátsó kicsi kijelző nagyon ötletes, tényleg alkalmasabb például hőmérséklet, idő (...) kijelzésére, mint csupán ezért az infóért felébreszteni a nagyot.
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
hunter84
aktív tag
Az 5570 GT hasonlít egy évekkel ezelőtti Samsung modellre. Ettől függetlenül, vagy épp ezért egész csinos darab.
-
BloodRay
veterán
A videón utolsóként látott strapakészülék tetszett.
Remélem sikerül majd összehozni róla egy tesztet a jövőben."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
Saccco
nagyúr
Látom az a strapamobil nem csak az én fantáziámat mozgatta meg...
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Hát én még nem csalódtam a cég termékeiben,és ahogy látom nagyon fejlödnek.
duree54
-
25k-ért gps-es(reméljük menni fog), iránytűs, barométeres strapafon elég vonzó ajánlat volna.
Everybody lies.
-
Probber
őstag
Az utoljára bemutatott strapatelefon, a 5570 GT nagyon jónak tűnik, a nem hivatalos ára is tetszik, kíváncsian várom.
[ Szerkesztve ]
"Rendben, mi a munka? Reklám! Egy kelet-európai üditőnek amit Splort-nak hívnak. A világ első cékla ízű kólája!"
Új hozzászólás Aktív témák
ma Videóinterjú a myPhone kereskedelmi igazgatójával; új készülékek, sikerek és tervek a magyar piacra.
- Apple notebookok
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Eredeti játékok OFF topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- MIUI / HyperOS topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...