- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
hát, én nem láttam árat még. ha kellően olcsó lesz, akkor szerintem nem rossz telefon. bár persze szerintem eleve el vannak szállva az árak, mert mondjuk a legcsúcsabb csúcskészüléknek kéne olyan 100 ezer forint körül domborítania, és annak megfelelően a többi ettől lefelé, miközben meg simán 500-600 eurós áron indulnak a zászlóshajók. sőt, nálunk előfizetéssel is egy rakás cucc 100 ezer forint körül van...
-
törölt tag
de benne van a hírben is, hogy ezt nem az Acer találta ki, hanem a Google meg az OHA kritériumai, hogy ha nincs meg a bizonyos hardver, akkor nem kaphat teljes értékű rendszert.
amúgy szerintem is hülyeség, mert attól most nem sokkal lesz kisebb az android használati értéke, hogy mondjuk nincs wifi. én 3G nélkül is tök jól elvagyok rajta (bár biztos sírva fakadnának az OHA-nál, ha megtudnák...) -
törölt tag
de itt most pont nem az a lényeg szerintem. ezt a telefont inkább butatelefonnak kell tekinteni, az android ellenére is. az, hogy ez a rendszer van rajta, az a gyártónak jó, mert nem kell saját rendszert fejleszteni az olcsóbb, alsó kategóriás készülékekhez. a felhasználónak meg nem kell tudnia róla, hogy mi fut rajta, nagyon sokan egy csofadt saját háttérképet sem tesznek fel az okostelefonjukra, csak megveszik, mert tetszik nekik valamiért (külső, reklám, stb)
VD: az Acer is kínai cég
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest