- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Bemutatta az Apple a Powerbeats Fit fülhallgatót
- Amikor a fókusz egy stapatelefon óraképernyőjén van
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 - alap
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- iPhone topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Fotók, videók mobillal
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
hát, én nem láttam árat még. ha kellően olcsó lesz, akkor szerintem nem rossz telefon. bár persze szerintem eleve el vannak szállva az árak, mert mondjuk a legcsúcsabb csúcskészüléknek kéne olyan 100 ezer forint körül domborítania, és annak megfelelően a többi ettől lefelé, miközben meg simán 500-600 eurós áron indulnak a zászlóshajók. sőt, nálunk előfizetéssel is egy rakás cucc 100 ezer forint körül van...
-
törölt tag
de itt most pont nem az a lényeg szerintem. ezt a telefont inkább butatelefonnak kell tekinteni, az android ellenére is. az, hogy ez a rendszer van rajta, az a gyártónak jó, mert nem kell saját rendszert fejleszteni az olcsóbb, alsó kategóriás készülékekhez. a felhasználónak meg nem kell tudnia róla, hogy mi fut rajta, nagyon sokan egy csofadt saját háttérképet sem tesznek fel az okostelefonjukra, csak megveszik, mert tetszik nekik valamiért (külső, reklám, stb)
VD: az Acer is kínai cég
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Philips LCD és LED TV-k
- E-roller topik
- Xbox Series X|S
- Akciós ingyen digitális tartalmak
- BestBuy topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- iKing-Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3 hó gari
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual (SM-A536B) Mobiltelefon
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB
- Új, bontatlan, iPhone 17 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Apple iPhone 16 pro független.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3123
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2931, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest