Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• oalex

senior tag

válasz Dare2Live #43 üzenetére

Nem tudom, hogy neked milyen telod van, de én szinte heti/napi szinten rakok az enyémre valami újat (vagy új verziót). Úgy hogy nekem nem mindegy hogy most leállnak e vagy sem.
    Ha valami WM6.5 -os készüléked lenne, akkor értenéd, hogy mire gondolok, mert csak a nagyon mezei júzer nem cserélte le (vagy legalább próbálta ki) csak az utóbbi 50 napban következőket.

Apps:
    Sense (Manila) 2.5.x (legalább 4 új verzió ez idő alatt volt: e-reader tab, docu tab, stb)
    SPB Mobile Shell 3.x.x
    Resco Explorer 2010
    Opera Mobile 10 Beta 3
    SKTools v.4.5.1.3
    stb... (majdnem a végtelenségig folytathatnám)

Talán a Opera kivételével mindegyik jobb lett mint az elődje. Ezért nekem nagyon is hiányozna, az, hogy most majd belassul minden. Most direkt nem akartam teljesen újakat is írni, de az is van bőven.

• oalex

senior tag

válasz Dare2Live #39 üzenetére

Mivel tűnik ez jobbnak mint szifon?

100x jobb integráció (más szolgáltatásokkal) és nem egy rakás passzív ikon van a nyitó lapon, hanem sokkal dinamikusabb és ugyan ez igaz az egészre. Még nem tudom, hogy szeretni fogom e, de az egyértelműen lejött abból hogy végig néztem a videót, hogy minden összefügg mindennel. Talán az intro tudja jó bemutatni, amivel kezdték a konferenciát. Az iphone olyan mint egy folyosón sok ajtó (icon) és ezeket nyitogatod és mind különböző szobába vezet. A W7 pedig mintha kilépnél az utcára.

De akár meg is fordíthatnám a kérdést. 3rd party apps-okat leszámítva, amik ügye most kezdenek majd el készülni. Az alap op. (WM7) rendszerben mi az amit a iphone-hoz képest nem hoz bőven? Sőt...

Új hozzászólás Aktív témák