- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- VoLTE/VoWiFi
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Fotók, videók mobillal
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
Az a te bajod, hogy nem látsz tovább a száraz adatokon...(ld.: n97)
itt ez volna a lényeg: Ez eddig semmi különös, a komolyság az Adobe Flash alapú TouchZone menürendszerben keresendő. Igen, Adobe Flash alapú, ilyen eddig még nem volt, nehéz is szavakba önteni, beszéljen helyettünk a lent található videó. Jean a beszélgetés közben megjegyezte: szeretnénk, ha a Windows Mobile-ból semmi nem látszana. Sikerült nekik, ezzel pedig még a HTC-nek is feladták a leckét.Ugye látszik? Villámgyorsan, egyszerűen, logikusan kezelhető, elegáns grafikával ellátott menü, finom animációkkal és röccenés nélkül. Eddig úgy fest, hogy új etalon született a Windows Mobile alapú rendszerek gyári fejlesztésű felhasználói felületei között.
-
Lirion
addikt
Már-már tucattelefon itt az MWC-en. Az összes bemutatott winmo-s telefonnak ilyesmi specifikációja van, némelyik 6.5-ös ingyenes win frissítéssel majd, egyedül a kamera felbontása kimagasló, de Q3-ra már az is átlagos lesz a kategóriában. Ha még késik is egy-két hónapot, még gyengébb lesz megjelenéskor. Nem tudom, mit kell ennyire ájuldozni ettől..
-
vehement69
senior tag
na erre már lehet lecserélném az iPhoneom, meglátjuk..
Srácok ez a Gigabyte valami nagyon kurva nagyot robbantott! Legalábbis én totál le vagyok döbbenve!! Nem tom ti hogy vagytok vele
-
Remélem nem követnek el szarvashibát a telefonban,mert akik kevés telefont gyártanak szoktak elkövetni ilyen dolgot(persze akad kivétel)
-
Uchimata
tag
Yeah, yeah... Ennél én sem kívánnék jobbat egy darabig
Tehát 1-el több gyártót kell figyelnünk mostantól (na meg a többi gyártónak is).
-
Xmodule
őstag
Tetszik.
-
Jadro
veterán
Ezek nem viccelnek! Nagyon nem... Csak az a fránya 3. negyedév van még nagyon messze.
Meizu nincs kint? -
papi77
addikt
Mit csinál ez a gyártó!? Nagyon király ez is
-
stratova
veterán
Tényleg elegánsak, jó felbontás a kamerát majd meglátjuk. Remélem mihamarabb sikerül becserkésznetek majd őket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- VoLTE/VoWiFi
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tőzsde és gazdaság
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged