MWC2009: 8 megapixeles Gigabyte a láthatáron

Nem szeretném sem elragadtatni magam, sem túlzásba esni, de aki eddig a Toshiba TG01-re várt, az most gondolja újra a dolgokat, pontosabban először nézze meg a Gigabyte GSmart S1204-et.

Kezdjük a száraz tényekkel: az alapmodell mérete 107 x 53 x 12,1 mm, 528 MHz-es Qualcomm 7200A processzora van, a kijelző 3,1 hüvelyk átlójú, WVGA (480 x 800 pixel) felbontású, minden manapság használt adatkommunikációs technológiát ismer (HSDPA, WiFi, Bluetooth, plusz van GPS is), tartalmaz giroszkópot és TV-kimenet funkciót, akkumulátora 1250 mAh-s, kamerája 8 megapixeles (CMOS érzékelővel), Windows Mobile 6.5-re épül, megkapja az előző hírben bemutatott Adobe Flash alapú SmartZone kezelőfelületet, azaz annak továbbfejlesztett változatát, és úgy mellesleg nagyon-nagyon jól néz ki.

Van egy kistestvére is, a típusszámot nem tudtuk meg, fizikailag kisebb  (azaz vékonyabb) bátyjánál, ugyanis a kamerája csak 5 megapixeles és az akkumulátor is kisebb kapacitású. Feketében és fehérben. Nagyon várjuk őket, de sajnos csak a harmadik negyedévben érkezik.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés