- Apple Watch
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
vehement69
senior tag
válasz
#06658560 #14 üzenetére
jogos, de az Applenél a külsőségek ugyanúgy számítanak, mint a belső tartalom. sőt mi több, a 'motorháztető' alatt is nem véletlenül van olyan szép rend: azt is megtervezik, nem úgy mint a többi márkánál, ahol mindent belebasznak és jó az úgy.. mellesleg továbbra is csak azt tudom mondani, ha én is a 95%-ba tartozom, akiknek nem lesz gondja ezzel a bénasággal, akkor leszarom a maradék 5%-kot, és téged is, aki még jövőre is ezt fogja fújni és valami sokkal kevésbé jó (szvsz persze) telefont fogsz használni, ami persze nem baj, örülj neki, én is örülni fogok az iPhone 4-emnek. és egyébként, a hangminőség sokat javult a 3GS-hez képest is.
a másodikra meg annyit, hogy ha már érettségi feladat és számítástechnika, akkor legyen majd egyszer valamikor érettségi feladat szövegértés is.
-
vehement69
senior tag
majd amikor megcsinálják és leutánozza a Te kedvenced is, hirtelen értelmet fog nyerni.
a mostani megoldások szerintem pont hogy übergagyik, minek rezegjen az egész ház, ha csak egy apró helyen kéne visszajelzést kapnom? én ezt úgy bírom elképzelni, hogy bárha érintőkijelzős telefonról beszélünk, ezzel a megoldásal egy az egyben olyan érzés lehet egy ilyet kezelni, mintha valódi gombot nyomna meg az ember. így volna igazán minőségi megoldani a dolgot. és ahogy az összes esetben így van, megintcsak arról van szó, hogy eddig azért nem építette be az Apple ezt a funkciót, mert nem tudták egy bizonyos minőségi szintnek megfelelően megoldani. jöhet a kő, jöhet az eltűnő jelerősség, de ha ez megvalósul, majd rájöttök. ilyen volt a multitasking is, a copy paste is, stb stb..
mellesleg ÉRINTÉSÉRZÉKENY HÁTLAPOT!!!!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Fűnyíró topik
- Óra topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Elite: Dangerous
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Apple Watch
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Windows Insider Program
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest