- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Magisk
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzstm
titán
szinte biztos. Sőt, mivel célhardware lesz, a megjeleníthető grafika szerintem a PC-s felett lesz....szerintem
(ha belegondolsz nézd meg mondjuk a Forza4-et hogy néz ki egy 6 éves hardware-en)
szóval programozóknak is rá kell majd állni, de tuti ütős és grafikailag szemetgyönyörködtető nyitócímek lesznek
-
pzstm
titán
tuti hogy a régi is még párhuzamosan jó darabig menni fog mellette. Ha úgy van azért én simán eladom a mostani 250-esemet és ha 40-50 ráfizetéssel megvan az új akkor örülök, használom és kényelmesen hátradőlök. Nagyon reménykedem, hogy xbox360-as támogatást meghagyják benne.
-
pzstm
titán
tehát leghamrabb 2013 karácsonyra fogok cserélni. 2010 novemberében vettem Kinect-el a cuccot, számomra így kihasználva tökéletes ár/érték arányról van szó már mostis. Remélem xbox360-as játékok fognak futni rajta (ha másnem az elite/pro/drágább verzión)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elden Ring
- SSD kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Dell notebook topic
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen monitort vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest