- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold8 Ultra – névváltoztatás utáni teendők
- Útlevéllel menekül mindenki a kánikula elől
- Készlethiánnyal indíthatnak az őszi iPhone-ok
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel topik
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
judas13
veterán
Csak a pontosság kedvéért; ez egy Sony Ericsson Xperia X5.
Ha már pontosság: Sony Ericsson Xperia Pureness X5
Tudtam amúgy, de köszi.szerk mrlujoak kollega már előttem pontosított xd
-
mrlujoak
veterán
-
Graphics
Jómunkásember
-
Cranberries
aktív tag
-
Graphics
Jómunkásember
Az emberek elég körbenézni twitteren stb egy új Oneplus-t vár mindenki persze olcsón tudjon mindent.
Értem. 
-
Linkin1994
senior tag
-
Graphics
Jómunkásember
Az egy dolog de Carl Pei miatt mindenki ezt várja. Főleg Indiában.
Ki az a mindenki? -
Linkin1994
senior tag
-
Graphics
Jómunkásember
tyí lesz akkor majd is porára esés.Még mindig rengetegen azt hiszik hogy itt megint flagship killerkedés lesz.
Nem úgy reklámozzák, így ezt max belemagyarázni lehet, de errol szó sem volt.
-
Linkin1994
senior tag
-
Noukoum
veterán
tyí lesz akkor majd is porára esés.Még mindig rengetegen azt hiszik hogy itt megint flagship killerkedés lesz.
Tényleg? Hol hiszik ezt rengetegen?
-
yuing
őstag
A SoC nem rossz választás, talán mérsékeli majd kicsit az árát. Mellesleg nem a melegedős és a zabálós fajta. Szerintem pozitív döntés, ha már a Qualcommal szerződtek.
-
Linkin1994
senior tag
-
mrlujoak
veterán
Csak a pontosság kedvéért; ez egy Sony Ericsson Xperia X5.
...mégpontosabban:
Sony Ericsson Xperia X5 Pureness
-
yuing
őstag
-
Bog
HÁZIGAZDA
Nocsak, de jól értesült vagy!
Forrás?Pusmogják...
-
paperboy
senior tag
Elég lett volna kiadniuk tok formájában iphonera...
-
Cranberries
aktív tag
-
Cranberries
aktív tag
-
Graphics
Jómunkásember
Ezt a bődületes baromságot! Legyen harsány! Menjen állandóan! Nyugodtan toljuk mindenki arcába a fontosságunkat.
Populista dizájnszarAz etalon skálázható értesítésekben továbbra is a Blackberry Classic OS. A kijelzők értesítési megjelenésében pedig a Nokia Anna Sleeping Screen.
Mindenki kullogjon szépen vissza az iskola padba!Huhh, ez nekem már nagyon retrotty, vagy idejétmúlt.
Ez nekem bazári
csóró Nokia. 
Felesleges ezt ennyire, eleg pár icon es kesz. De kinek mi. Én ezt a múltbarévedést elengedtem már egy ideje... Visszafelé pislogni felesleges.
Nekem egy RGB értesítési led elegendő lenne.
-
Polarstar
nagyúr
Ezt a bődületes baromságot! Legyen harsány! Menjen állandóan! Nyugodtan toljuk mindenki arcába a fontosságunkat.
Populista dizájnszarAz etalon skálázható értesítésekben továbbra is a Blackberry Classic OS. A kijelzők értesítési megjelenésében pedig a Nokia Anna Sleeping Screen.
Mindenki kullogjon szépen vissza az iskola padba! -
Linkin1994
senior tag
-
Linkin1994
senior tag
Ismét Invite system lesz

Valahonnan ismerős már ez
[link] -
Linkin1994
senior tag
Az árra kiváncsi leszek eddig 500 eurót rebesgettek de szerintem több lesz ez.
Főleg most,hogy csökkenek ez eladások. -
judas13
veterán
-
joelke HU
őstag
Nekem kifejezetten tetszik. Nagy szerelmem az i12 külseje csak az ios-t nagyon nem szeretem. Itt viszont, remélhetőleg nem túl drágán, meglesz a számomra tetszetős külső a számomra tetszetős rendszerrel együtt. Egyedül még a jack ami... De hát ne legyek telhetetlen.
-
Graphics
Jómunkásember
-
janeszgol
félisten
Nothing. Osztva kettővel.
-
Bálint941121
tag
Mintha egy iphone 12 lenne..még a káva is szimmetrikus az mondjuk nem hátrány de ez a koppintás,nem tudom Kínába lehet befut de máshol szerintem nincs nagy jövője.
-
Noukoum
veterán
Fülesük után ez is nagyon jól néz ki.
-
snorbi82
senior tag
-
Felesbandi
senior tag
Eleg erdekes lett. Elegge iPhone beutesu, de ettol fuggetlenul (vagy pont emiatt) tetszik kulsore. Foleg azert, mert elol egyenletes a kava a kijelzo korul, ruhellem, amikor valahol keskenyebb/vastagabb.
Viszont ez a villogos buli szerintem az eg vilagon semmit nem er. Eleve nem szeretem pofaval lefele letenni a telomat az asztalra, ha meg van AOD, akkor meg nem sok ertelme van, mert minden info leolvashato onnan. Ha meg valaki villogni akar vele (szo szerint
) akkor vagy nem rak ra tokot, vagy max atlatszot/bumpert, mert egy hagyomanyos tokkal nyilvan semmi nem latszodna belole.Meg eleve ha annyira info kozlesre akarjuk hasznalni a keszulek hatuljat egy e-ink kijelzo szerintem jobb megoldas lett volna hatulra. Es akkor meg azt is megcsinalhatnak, hogy ha nincs ertesites, akkor csak annyit ir ki hatul, hogy "Nothing".
-
KoGa
tag
Úgy néz ki mint egy iPhone átlátszó hátlappal. Még a ledek elhelyezése is olyan mintha egy Apple logo lenne. Többre nem futotta?
-
Pro Koryak
addikt
Ja, megvan a szlogen:
Nothing Phone, nothing new!
-
joey04
titán
hiánypótló!
-
Pro Koryak
addikt
Ez most komoly 2022-ben?
Nyomi ledsor világít egy mobilon, és akkor az hatalmas újítás, bazz.
Formaterv meg = 0, azaz saját ötlet az viszont nincs.
-
ghiottone
nagyúr
Ez nekem nagyon gagyi, mintha a búcsúban lőtte volna az ember, villog össze-vissza + a csengőhangjaira pulzál.
Anno a Motorola Zoom hátlapi ledje volt, ami ízlésesen jelzett, nem így, majdnem epilepsziát előidézően. -
roli543
őstag
most voltam Londonban, tele van plakátolva a telefonnal a város, meg hogy coming soon… érdekes
-
Don't Panic
őstag
kíváncsi leszek mit gurítanak (fotós , videós képesség)

Nagy a Hype... sokan temetik már előre "ez is csak egy BBK ipari huladék lesz" vagy letesznek valamit az asztalra.
-
Straw
senior tag
-
dilajoska1
őstag
Szép lett az új Iphone! Ja nem
-
strogov
senior tag
Este egy értesítés kisüti a szemed. Xperia SP-n volt egy értesítő led sáv alul. Azzal is így jártam, pedig az nem akart vaku erősségű lenni.
Ha meg ki-be kell kapcsolni akkor mi értelme?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Iphone 15 Pro Max 256GB Titanium független 2027.03 Media Markt garancia
- Samsung Galaxy A27 6/128 Dobozzal Újszerű állapot! 1Év Garancia
- iPhone 14 Pro 256GB Független Fekete
- Apple IPhone 13 Pro, 128GB, Újszerű 12 Hónap garanciával
- BONTATLAN - iPhone 17 Pro Max 256 GB Deep Blue - 1 ÉV APPLE GARANCIA + Névre szóló számla !!
- Újszerű HP EliteBook 840 G9 érintős i5-1245U 16GB RAM 512GB SSD IPS 2 ÉV GARANCIA - 27% ÁFÁS SZÁMLA
- HP EliteBook 830 G8 13,3" i7 -1185 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple IPhone 16 Pro Max, 256GB, Újszerű 12 Hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 8/256GB, Újszerű 12 Hónap garanciával
- Gamer/streamer mikrofon, állvány, deck és USB HUB kitűnő árakon!

csóró Nokia.