Új hozzászólás Aktív témák
-
sagit
veterán
pl: tudjuk hogy az új intel atom alázza az amd konkurenseit nyers cpu erőben, van róla jó pár tesz a linkelt oldalon
aztán jön a grafika része a tesztnek, csak szintetikusban van összeeresztve amd gpu-val, ahol elvérzik szépen, rendes ingame teszteknél csak intel gpu-val van összehasonlítva, ott is elfért volna pár amd apu mérés szerintem hogy teljes legyen a kép, nem szeretek 3dmarkt-ra és társaira adni
amúgy szerintem már csak pár év, és nagyon jó, teljesen vállalható teljesítményű apu-kat fogunk kapni mindkettő gyártótól amiket lehet passzívan is hűteni, legalább is én ezekre várok
most vagy jó gpu-t vagy jó cpu-t kapok ebben a kategóriában, a kettő együtt passzívan még nem igazán megy x86-on
-
sagit
veterán
csak így ez a teszt (sem) korrekt szvsz
amúgy ez a 2 mag tényleg hurka lehet ezen az órajelenbár az 5 éves U7600+X3100 tesóm 2510p notijában ssd-vel teljesen vállalható, csak tudni kell kompromisszumot kötni, ő pl sikeresen felfogta hogy youtub-on 720p a max amit nézhet
ettől a kombótól ez pedig fényévekkel modernebb és jobb lehet, ha a kezébe adnám ezt a tabot, szerintem hajítaná is el a 2510p-t
-
sagit
veterán
4 gb ramra gondolom nem lehet bővíteni, annyival pedig fullos kis cucc lenne.
Egy BT-s egér+bill kombó, plusz állvány, és ki is váltaná a notim. (HDMI+USB3 van rajta?)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fotók, videók mobillal
- Spórolós topik
- EA Sports WRC '23
- Android játékok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged