Új hozzászólás Aktív témák
-
nemlehet
őstag
Ok, csak aki most akar venni ilyesmit az nem biztos, hogy tud várni 1-2 hónapot valamire, ami valószínűleg jobb lesz. Meg hát ugye ott van az Intel rém gyenge szoftveres támogatása Atom fronton ami még visszaüthet. Arról nem is szólva, hogy gyakran a papíron erősebb Atomok valós felhasználásban már közel sem jobbak párhuzamos műveleteknél.
De mindenkinek szíve joga azt venni amit akar. Én táblából maradok inkább az Androidnál. -
nemlehet
őstag
Az ugye nem zavar, hogy konkrétan játékteljesítményben kb 2-3x jobb az AMD processzor? Ok, hogy ez sem produkál 18-25 FPS-nél többet, de az Atom meg a 10-et sem éri el. (http://prohardver.hu/teszt/asus_x102b_notebook_temash_apu-val/ertekeles.html (nem ez a tábla, de A4-1200 van ebben is)
Kisebb fogyasztású mint konkrét inteles ellenfele, és kvázi mind a kettő gyenge egy teljes értékű W8 alá, de az AMD mégis jobb. Videólejátszás pedig az intel látótávolságban sincs egy AMD APU-hoz képest. Nem tudom, hogy egy táblán milyen CPU igényes dolgot akarsz futtatni amihez az Atom elég, de ez nem...Őszintén azt látom, hogy igazából i3-ig az AMD megoldásai sokkal jobbak mind teljesítményben, mind fogyasztásban, mind árban. Utána már a nyers CPU erővel nem tudnak mit kezdeni, bár a GPU teljesítmény még mindig az ő oldalukon van.
-
nemlehet
őstag
Az AMD 99%-ban olcsóbb mint az Intel, ezért nem tudom elképzelni, hogy ha az Inteles Toshiba 90k körül kezd ez drágább legyen annál. Vagy a Toshiba lesz drágább, vagy ez lesz nem ennyi. Elég csak megnézni a rettenetesen túlárazott Atomokat, vagy az összes i3/i5-el szerelt táblát.
Részemről kicsit kevésnek találom a RAM-ot egy teljes értékű W8-hoz. Ezzel lehetnek gondok, de amúgy minden más tekintetben ok a gép. A széles káva meg lehet, hogy csúnya, de praktikus. Aki sokat használ táblát az tudja, hogy így sokkal kényelmesebb, mert jól meg tudod fogni.
Amúgy szerintem az erősebb GPU-val jobban járunk mint az erős CPU-val. Az atomoknak is főleg a gyengel HD graphics rákfenéje. Játékoknál és videóknál is jobb az az erős GPU
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Nintendo Switch 2
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Eredeti játékok OFF topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Revolut
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest