- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
oke, pedig mar remenykedtem, hogy valakit talalok akinek ment multigpu+multimonitor komboval
imadtam a hangulatat (harom kijelzon a Far Cry 2hoz hasonloan eszmeletlen elmeny volt), de azt hiszem a vegen kilottem a CFet, lehuztam a post processt (a szeles FoV miatt nekem ugy tunt az felelos a mikroakadasert) es fixaltam 30fpsre. ugy csak haromorankent kellett ujrainditani amikor teleszemetelte a 2GB Vramot
. 3GBvel is megvolt ez a problema? (pl eltuno/bekekulo texturak egy ido utan, aztan osszeomlo program) Mert ugy viszont lenne ertelme ennek a 6gigas R9nek.
aztan a blood dragonnal nem volt erom szivni, szoval 1080pben vittem vegig kilott CFfel. amiatt is fura volt, mert az FC2 meg ment rendesen. sot annak meg kellett 5 ora kienni a memoriat, bar visszaemlekezve a korai tesztekre, valszeg 512mb nem volt eleg neki
.
meg kb a Rage volt amellett, amivel nem birtam mit kezdeni.
ill meg belegondolva volt a Metro2033, de annal meg volt valami irdatlan bottleneck a rendszerben (lehet az i5-760
).
-
HSM
félisten
Nekem a kedvencem meg gta4-ben volt, 512-es karival, karcos beállításon. Kocsikázok nem lassan, namondom híd, menjünk a másik két sávba, aztán a semmiből hirtelen elémteleportál 1m-re a záró betonfal eleje. 150m repülés, következő jelenet kórház, opcionálisan mission failed kiegészítővel.
Az 1gb-sel sosem volt ilyen, igaz, ott nem is kellett olyan karcosra venni a dolgokat.A crysis volt a másik, fps-ben alig volt difi, de iszonyat illúzióromboló volt, mikor forgolódásnál meg zoomnál be-beakadt az 512-esen, teljesen kizökkentett a játékélményből.
Persze, akkor is ez folyt a csapból, hogy 512 elég, és felesleges több, nem hoz több fps-t, csak 1-2%-al. És tényoeg, csaképp az a pár százalék igen komoly hatással volt a játékélményre ebben az esetben.
-
proci985
MODERÁTOR
hm, oke, ez kb egybevag a sajat tapasztalatokkal. 7850ekkel remekul skalazodott a cry3, viszont 5760x1080@very highon 0AAval is volt vagy 15-20 fpsem. tehat tippre nalad se lehetett sokkal tobb olyan 40-50nel. sajnos medium fole nem lehetett menni az en kartyaimmal, bar mas kerdes, hogy 1080p@ultra es 5760@medium kozul szerintem az utobbi volt a jobb, nem is kevessel.
masik kerdes: Far Cry 3 nem mikroakadt nalad? az volt az a jatek, amivel egyszeruen nem tudtam mit kezdeni.
-
-
proci985
MODERÁTOR
-
daneeeeee
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HP OMEN 3080Ti
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest